Galiba oturtamıyorumÖncelikle PSU'yu sigortasından kapatın.
Sonrasında kasanın kenarlarındaki braketlerden eğer kasanız vidalıysa slot büyüklüğüne göre yeterli parçayı sökün eğer vidasız ise gerekli olacak şekilde parçaları sökün yerinden.
2. adım olarak kasanın kenar kısmını ayarladıktan sonra anakart üzerinden ekran kartı slotun clipsini açık hale getirin.
3. adım olarak ekran kartını slota takın ve muhtemelen 'tık' diye bir ses duyacaksınız. Ekran kartının slota oturduğundan emin olduktan sonra kasanın kenarlarından gerekli montaj işlemini yapın ekran kartı ile kasa arasındaki.
Bu işlemler bittikten sonra ekran kartının güç bağlantılarını yapın.
Kısaca montajı bu şekilde. Ayrıca video izleyerek bu adımları görüntülü olarak nasıl yapılacağından emin olduktan sonra yapmanızı öneririm.
Tak sesi gelmiyorGaliba oturtamıyorum
Clips'i açtın mı ?Galiba oturtamıyorum
Post automatically merged:
Tak sesi gelmiyor
Yani bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim ama video izle istersen ,kartı tam slota uyacak şekilde koyup biraz baskı uyguladığında takmak gerekiyor normalde.
Hafifçe mi bastırayım yoksa biraz güçlü mü bastırmam gerekYani bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim ama video izle istersen ,kartı tam slota uyacak şekilde koyup biraz baskı uyguladığında takmak gerekiyor normalde.
Çok hafif bastırmayacaksın ,çok da aşırı baskı uygulama .Hafifçe mi bastırayım yoksa biraz güçlü mü bastırmam gerek