- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beklemeye değer mi bir sefer alıp 5 yıl belki fazla almak istemiyorum.50 süperler mart sonları - nisan başı gelecekmiş öyle okudum.
Beklemeye değer mi bir sefer alıp 5 yıl belki fazla almak istemiyorum.50 süperler mart sonları - nisan başı gelecekmiş öyle okudum.
Ekran kartlarına zam kapıda, firmalar %10 diyor ama tr ye yansıması %30-40 olur muhtemelen. Bende bekleyecektim ama bu zam olayı korkuttu o yüzden aralık bitmeden almaya çalışacam.Beklemeye değer mi bir sefer alıp 5 yıl belki fazla almak istemiyorum.
Benimde kafamı karıştıran o işte birde istediğim kartın stokları yokEkran kartlarına zam kapıda, firmalar %10 diyor ama tr ye yansıması %30-40 olur muhtemelen. Bende bekleyecektim ama bu zam olayı korkuttu o yüzden aralık bitmeden almaya çalışacam.
Hocam ne tesadüf benimde kartın stok yok hiç bir sitede. Umarım 2 hafta içinde gelir.Benimde kafamı karıştıran o işte birde istediğim kartın stokları yok![]()
Hahh umarım benimkide yok en kötü gidip fazla verip asus rog white alıcam gibi duruyorHocam ne tesadüf benimde kartın stok yok hiç bir sitede. Umarım 2 hafta içinde gelir.