Nandlarda sıkıntı yaşandığı için zaten nvidia ve amd %10 koyacak onun üstüne daha ne kadar koyulur meçhul pişman olma ihtimalin fiyatların düşme ihtimalinden daha yüksek görünüyorRam fiyatlarından sonra ekran kartıta fena artacak diyolar. Süper ekran kartlarınu bekliyordum şimdi almalı mıyım?
Fiyat düşmesini beklemiyorum aslında alacaktım alma bekle süper ekran kartlarını al dediler vramlar fazla olacak diye ama bilemedim beyaz sistemde tek eksik ekran kartı kaldıNandlarda sıkıntı yaşandığı için zaten nvidia ve amd %10 koyacak onun üstüne daha ne kadar koyulur meçhul pişman olma ihtimalin fiyatların düşme ihtimalinden daha yüksek görünüyor
Ram filan herşeyi aldım. Ekran kartı kaldı beyaz olarak. 1 2 k gelirse sorun yokta bilemedim. Superler ertelendi yazdı arkadaş ne zamana ertelendiKarar sana bağlı ram 4x yapmadığıma çok pişman oldum şuan yan sisteme takardım 2x ram daha alsaydım m2 ssdler uçuşa geçiyor yavaş yavaş ekran kartlarınada her zamanki gibi bir zam kesin gelecektir. Örnek 18k 9060xt 16 gb ileride 20 k üzeri olabilir minimum tahmini benim param var koymaz diyorsan bekle ama buna paramı dayanır diyorsan al geç şuan
Ne zamana ertelendiSuper'ler çıkması ertelendi, daha çok beklersin 5070ti veya 9070xt al geç.
muhtemelen yaza yada kışa söylediğim durum tabii tahmini ertelenmesi kendi açımdan iyiRam filan herşeyi aldım. Ekran kartı kaldı beyaz olarak. 1 2 k gelirse sorun yokta bilemedim. Superler ertelendi yazdı arkadaş ne zamana ertelendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zamana ertelendi
Bende işlemci kasa anakart sıvı sogutma aldım. Sen psu ram ssd hangilerini aldın hocam? Ve ekran kartı ne düşünüyorsun?Fiyat düşmesini beklemiyorum aslında alacaktım alma bekle süper ekran kartlarını al dediler vramlar fazla olacak diye ama bilemedim beyaz sistemde tek eksik ekran kartı kaldı
Psu asus tuf 1000w white olan. Ssd kingston renegate 2 tb olması lazım 1 tb olabilir. Ramda 6000 mhz cl 30 xpg lancer whiteBende işlemci kasa anakart sıvı sogutma aldım. Sen psu ram ssd hangilerini aldın hocam? Ve ekran kartı ne düşünüyorsun?
Teşekkürler hocam güle güle kullanmak nasip olur inşallahPsu asus tuf 1000w white olan. Ssd kingston renegate 2 tb olması lazım 1 tb olabilir. Ramda 6000 mhz cl 30 xpg lancer white
İnşallah teşekkür ederim. Ekran kartıda duruma göre süper bekliyorum. Şuan alacak olsam heralde 5070 ti alırdım belki 5080Teşekkürler hocam güle güle kullanmak nasip olur inşallah
50 süperler mart sonları - nisan başı gelecekmiş öyle okudum.İnşallah teşekkür ederim. Ekran kartıda duruma göre süper bekliyorum. Şuan alacak olsam heralde 5070 ti alırdım belki 5080