Ekran Kartını Taktığımda Sistem Çalışmıyor.

HounQues

80+
Reaksiyon skoru
3
Yeni sipariş verdiğim ekran kartsız sistem geldi. Ekran kartını taktım güzelce vidaladım pin girişlerini hallettim 8-8 fakat güç tuşuna bastığımda sistem çalışmıyor sadece ramlerın rgb si yanıyor. Ekran kartını söküp anakarta display porta bağladığımda ekran kartsız bi şekilde sorunsuz açılıyor sistem problem nedir ?

Yeni sipariş verdiğim ekran kartsız sistem geldi. Ekran kartını taktım güzelce vidaladım pin girişlerini hallettim 8-8 fakat güç tuşuna bastığımda sistem çalışmıyor sadece ramlerın rgb si yanıyor. Ekran kartını söküp anakarta display porta bağladığımda ekran kartsız bi şekilde sorunsuz açılıyor sistem problem nedir ?
Ekran kartı takılıyken Anakart üzerinde hata ışığı yanıyor mu

Ekran kartini bagladiktan sonra kasa fanlari da mi donmuyor?

DP Anakarta takıp monitör Hz ni en düşüğe alıp tekrar dener misin
Kanka monitör 2k 240 hz zaten 60hz de idi demin 240 a aldım ama dp yuvasını değiştirip deniyorum hemen
Güncelleme dp yuvasını değiştirdim bişey değişmedi.

Son düzenleme:
Kanka monitör 2k 240 hz zaten 60hz de idi demin 240 a aldım ama dp yuvasını değiştirip deniyorum hemen
Benim sistemde böyle bir sorun oluyordu bazen o yüzden sordum birde ekran kartıyla açmaya çalışırken anakart logosu geliyor sonra siyah ekran mi oluyor yoksa hiç tepki yokmu monitörde

Geri