Neler Yeni

Ekran kartını taktım ama bilgisayar açılmadı

meceka

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,
9070 xt nitro + ekran kartı aldım. PSU MSI Mag A750GL modelini kullanıyordum. Ekran kartının 12VHPWR kablosunu taktım ve 3lü ucunada 8 pinli + 2 adet 6+2 pinli taktım. Ancak bilgisayar açılmadı. bu kabloları çekince bilgisayar açılıyor. Bir tahmininiz var mı? İlk kez ekran kartı takıyorum.

Merhaba arkadaşlar,
9070 xt nitro + ekran kartı aldım. PSU MSI Mag A750GL modelini kullanıyordum. Ekran kartının 12VHPWR kablosunu taktım ve 3lü ucunada 8 pinli + 2 adet 6+2 pinli taktım. Ancak bilgisayar açılmadı. bu kabloları çekince bilgisayar açılıyor. Bir tahmininiz var mı? İlk kez ekran kartı takıyorum.
3 adet gpu girişine tek bir 8 pin mi taktiniz dogeu mu anladim

Merhaba arkadaşlar,
fotoğrafını atarsan çok yardımcı olur.

hayır ekran kartından 12VHPWR çevirici kablosu çıktı bir ucu 12VHPWR diğer ucunda 3 adet 8 pinli var.
3 adet gpu girişine tek bir 8 pin mi taktiniz dogeu mu anladim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni bir gelişme oldu Fotoğrafta görüleceği üzere 8 pinlinin bir ucu çiftli idi (Sağdaki iki kablo). Onuda bağlayıp bir 8 pinliyi çıkartınca çalıştı. Ancak güç çekmekte sorun olur mu emin değilim.
WhatsApp Image 2025-04-26 at 16.29.01.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde psu kutusundan çıkan üstünde 450w yazan 12VHPWR kablo var. Sadece onu kullanıp ekran kartının bu kaba 3 başlı kablosunu kullanmasam olur mu?

Geri