dahiliyi iptal edebiliyorsun harici çalışmaya devam ederlaptoplarda dahili ekran kartını iptal ettiğin zaman harici ekran kartı da çalışmıyor diye biliyorum. harici olanı iptal edebilirsin ama dahili olanı iptal edemezsin gibi bir durum var.
Biosta mrb gibi bir secenek olmasi gerke ordan harici ekran kartin aktif degilse aktif et ve dahili olani devredisi birakikiside dahili olarak gözüküyor napabilirim?
I-GPU'da devre dışı bırakılabiliyor notebooklarda. VBIOS ve BIOS ile alakalı bir durum.laptoplarda dahili ekran kartını iptal ettiğin zaman harici ekran kartı da çalışmıyor diye biliyorum. harici olanı iptal edebilirsin ama dahili olanı iptal edemezsin gibi bir durum var.
daha önce msi laptopta 7700hq ve 1050 kullanırken iptal ettiğim zaman nvidia denetim masası donanım bulunamadı diyordu. intel hd graphics driverını silince bile aynı şekilde nvidia ekran kartını görmüyordu.I-GPU'da devre dışı bırakılabiliyor notebooklarda. VBIOS ve BIOS ile alakalı bir durum.
Kurulu sürücü E-GPU için konfigüre edildiğinden böyle olmuş olabilir.daha önce msi laptopta 7700hq ve 1050 kullanırken iptal ettiğim zaman nvidia denetim masası donanım bulunamadı diyordu. intel hd graphics driverını silince bile aynı şekilde nvidia ekran kartını görmüyordu.