Neler Yeni

Ekran Kartının Eski Sürücüsüne Nasıl Dönülür?

Lamex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal KURT
Merhaba arkadaşlar ekran kartı sürücümü ddu ile sildim güncel sürümünden 6 7 sürüm eskisini yüklemek istiyorum nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz

Ekran kartım asus dual rx 6600

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Neden sildin, nasıl bir sorun çıktı?

Lamex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cemal KURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden sildin, nasıl bir sorun çıktı?
direkt sorunumu şu şekil açıklayam sana

Merhaba,donanım arşivinin g5 sistemini aldım. Aldığım günden beri oyunlar konusunda çekmediği sıkıntı kalmadı ne yazikki . Sistem özelliklerini paylaştım. Durduk yerde oyun oynarken kimi zaman daha oyuna girerken kimi zaman oyunun ilk 5-10. dakikasında kimi zaman oyun sonlarına doğru durduk yerde atıyor. Problemi bir türlü çözemediler. Servise yolladım İtopya'ya, anakartı yenisiyle direkt değiştirip geri verdiler. Problem ekran kartından mı sistemden mi bir türlü anlayamadım. Elde avuçta bulunan tüm yöntemleri denedik. Problem neden kaynaklı olabilir acaba? Genelde Valorant, GTAV vs. oynuyorum lolde dahi atmaya başladı diğer oyunlarda dahi yapıyor. Ve ekran kartı vs. hiçbir şekilde hata mesajı vermiyor. Sıcaklıklar konusunda, stress testleri konusunda hepsini test edip baktık. Sıcaklıklar gayet normal, stress testlerinden başarıyla geçiyor.

Process Monitör logları :https://drive.google.com/file/d/1RBoTHnY7X9noRfSEF9YR7ua9c30yGHJw/view?usp=sharing

Pc Özellikleri
İşlemci Intel Core i5 11400F
RAM Corsair Vengeance 16GB (8+8) 3200MHz CL16
SSD modeli 500GB NVMe M.2 SSD
Ekran kartıAsus Dual RX 6600 8GB
AnakartAsus Prime H510M-E PCIe 4.0
Mesaj otomatik birleştirildi:

22.3.1 i kurdum sorunum gene devam etti :( 22.5.1 i de şimdi deneyecüm

Mert.k

80+ Bronze
direkt sorunumu şu şekil açıklayam sana

Merhaba,donanım arşivinin g5 sistemini aldım. Aldığım günden beri oyunlar konusunda çekmediği sıkıntı kalmadı ne yazikki . Sistem özelliklerini paylaştım. Durduk yerde oyun oynarken kimi zaman daha oyuna girerken kimi zaman oyunun ilk 5-10. dakikasında kimi zaman oyun sonlarına doğru durduk yerde atıyor. Problemi bir türlü çözemediler. Servise yolladım İtopya'ya, anakartı yenisiyle direkt değiştirip geri verdiler. Problem ekran kartından mı sistemden mi bir türlü anlayamadım. Elde avuçta bulunan tüm yöntemleri denedik. Problem neden kaynaklı olabilir acaba? Genelde Valorant, GTAV vs. oynuyorum lolde dahi atmaya başladı diğer oyunlarda dahi yapıyor. Ve ekran kartı vs. hiçbir şekilde hata mesajı vermiyor. Sıcaklıklar konusunda, stress testleri konusunda hepsini test edip baktık. Sıcaklıklar gayet normal, stress testlerinden başarıyla geçiyor.

Process Monitör logları :https://drive.google.com/file/d/1RBoTHnY7X9noRfSEF9YR7ua9c30yGHJw/view?usp=sharing

Pc Özellikleri
İşlemci Intel Core i5 11400F
RAM Corsair Vengeance 16GB (8+8) 3200MHz CL16
SSD modeli 500GB NVMe M.2 SSD
Ekran kartıAsus Dual RX 6600 8GB
AnakartAsus Prime H510M-E PCIe 4.0
Mesaj otomatik birleştirildi:

22.3.1 i kurdum sorunum gene devam etti :( 22.5.1 i de şimdi deneyecüm
başka bir ekran kartı ıle denemedı mı ıtopya acaba

Lamex

80+
Dahası