pubg de bile o kadar attırmıyor sistem kart gg olur ben sana söyleyimFan hızı 30 daydı ben 90 yaptım metal ve plastik kokusu geliyor sizce normal mi
yangın söndürme tüpünü al yanına her han alev alabilir )Fan hızı 30 daydı ben 90 yaptım metal ve plastik kokusu geliyor sizce normal mi
d-dostum yangın tüpünü al hemen.
yangın söndürme tüpünü al yanına her han alev alabilir )
Şaprsspğsdpspdpsğıspa tamam indiriyorum kaç yapıyim sizce (overclock yaptım ve fazla ısınmasın diye o kadar yükselttim)90 ney dostum delimisin oto ya al yakrsın fanlar hasar alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
PUBG de bile o kadar attırmıyor sistem kart gg olur ben sana söyleyim
yangın tüpün hazır olsunFan hızı 30 daydı ben 90 yaptım metal ve plastik kokusu geliyor sizce normal mi
oto yapŞaprsspğsdpspdpsğıspa tamam indiriyorum kaç yapıyim sizce (overclock yaptım ve fazla ısınmasın diye o kadar yükselttim)
kanka 75 iyidirŞaprsspğsdpspdpsğıspa tamam indiriyorum kaç yapıyim sizce (overclock yaptım ve fazla ısınmasın diye o kadar yükselttim)
oc yapmayı bilen adam onu nasıl 90 yapabiliyor oc den dolayı yakıyor bile olabilirsin şuğandaŞaprsspğsdpspdpsğıspa tamam indiriyorum kaç yapıyim sizce (overclock yaptım ve fazla ısınmasın diye o kadar yükselttim)
tamamdırkanka 75 iyidir
kartım biraz eski ve ısınma sorunu olmasın diye yükselttimoc yapmayı bilen adam onu nasıl 90 yapabiliyor oc den dolayı yakıyor bile olabilirsin şuğanda
90 yapıp kartı direk parçalayım diye bir karar mı verdintamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartım biraz eski ve ısınma sorunu olmasın diye yükselttim
evet90 yapıp kartı direk parçalayım diye bir karar mı verdin