Neler Yeni

Yardım Ekran Kartının Kasanın İçinde Taşımak

Farus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali
Merhaba, geçenlerde ilk bilgisayarımı İstanbul'dan akrabam aracıyla aldım (İstanbul'da yaşamıyorum). Yine aynı şekilde akrabam aracıyla bilgisayarım Şehirler arası otobüs ile elime ulaşacak. Fakat maalesef ki akrabam kasayı açmayı yapamadı ve ekran kartını çıkaramadı. Ekran kartını direk kasanın içinde getirecek. Kasanın icinde ekran kartının veya başka bir parçanın zarar görme ihtimali var mıdır acaba?

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Merhaba, geçenlerde ilk bilgisayarımı İstanbul'dan akrabam aracıyla aldım (İstanbul'da yaşamıyorum). Yine aynı şekilde akrabam aracıyla bilgisayarım Şehirler arası otobüs ile elime ulaşacak. Fakat maalesef ki akrabam kasayı açmayı yapamadı ve ekran kartını çıkaramadı. Ekran kartını direk kasanın içinde getirecek. Kasanın icinde ekran kartının veya başka bir parçanın zarar görme ihtimali var mıdır acaba?
Hazır sistemde zaten ekran kartı dışarda gelir ama birleştirdilerse sorun olabilir de olmayadabilir

Aliyılmaz

80+ Bronze
iyi paketlediylerse ekran kartıda yerine iyi oturtturulmuş ise zarar görmez nasıl paketlediler?

Farus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Kasanin icini baloncuklu plastikle doldurabilirsiniz, kart hareket edemezse herhangi bir zarar da gelemez. Bosta kalir ve sallanarak gelirse agirligiyla anakarta ve kendisine hasar verebilir.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Tamamen şansıma bağlı bir şey o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet güzel paketlendi
Evet şansınıza bağlı umarım anakartin pcie slotunu kırmaz sorunsuz gelir

Farus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali
Kasanin icini baloncuklu plastikle doldurabilirsiniz, kart hareket edemezse herhangi bir zarar da gelemez. Bosta kalir ve sallanarak gelirse agirligiyla anakarta ve kendisine hasar verebilir.
Akrabam daha kasanın içini bile açamadı. Bu konuda biraz zayıf kişiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasan
Evet şansınıza bağlı umarım anakartin pcie slotunu kırmaz sorunsuz gelir
Umarım

quik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Enes
Akrabam daha kasanın içini bile açamadı. Bu konuda biraz zayıf kişiler
Yolda sallanma veya disaridan fiziksel darbe seklinde bir sey olmadigi surece bir problem olacagini sanmiyorum o zaman.

Farus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali
Yolda sallanma veya disaridan fiziksel darbe seklinde bir sey olmadigi surece bir problem olacagini sanmiyorum o zaman.
Zaten oto yolda filan gideceği için sallanma olacağını sanmıyorum

BATTERHAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umutcan Yılmaz
Çok Yüksek İhtimal Başına bir şey Gelebilir Bu Yüzden En İyisi Sökmek Geldiğinde Takarsın Çoktan Yola Çıktıysa Ve Kasa Yanınsaki Koltukta Değilse Biraz Sıkıntı Dostum

Farus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cumali
Çok Yüksek İhtimal Başına bir şey Gelebilir Bu Yüzden En İyisi Sökmek Geldiğinde Takarsın Çoktan Yola Çıktıysa Ve Kasa Yanınsaki Koltukta Değilse Biraz Sıkıntı Dostum
Akrabam daha kasanın camını bile çıkaramadı. Camını çıkarsalar bile ekran kartını çıkarabileceklerini sanmıyorum. Daha ekran kartının ne olduğunu bilmiyorlar çünkü. (Bilgisayarcıya filan da götüremiyor gündüzleri çalışıyor)

BATTERHAM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Umutcan Yılmaz
Akrabam daha kasanın camını bile çıkaramadı. Camını çıkarsalar bile ekran kartını çıkarabileceklerini sanmıyorum. Daha ekran kartının ne olduğunu bilmiyorlar çünkü. (Bilgisayarcıya filan da götüremiyor gündüzleri çalışıyor)
tanıdığı kimse yokmu yoksa en kötü kasayı yanında taşısın otobüste koltuğa koysun yani yanındaki boşsa tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,904
Üyeler
162,082
Son üye
Leadtek
Top Bottom