Neler Yeni

Çözüldü✓ 1660 Super Dual OC çok ısınıyor

waynec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet
Discord
Samet#8290
@keremcnsz24 reis şimdilik ben 2 profil yaptım msi afterburnerda. Birinde; Power Limit 89%–Temp Limit 79°C–Core ve Memory Clock 0, onlara dokunmadım–Fan Speed benim ayarladığım. İkinci profileda 2% fazla 1°C fazla geriye kalan her şey birincideki gibi. Şimdilik burdan bunu böyle ayarladım forumda bazı kişiler uv öğrenmek isteyenlere sadece bunlarla oynamasını önerdiği için, yani curveya dokunmadım. Voltage/Frequency Curve Editor ile bir şey yapalım mı onda değişiklik yapalım mı? Napmalıyım? Bu uv riskli konu galiba

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Sadece Genshin Impact oynarken (yüksek ayarlar/render:1.0) 80 dereceyi görüyor Ekran Kartım (1660Super).Ayrıca kullanım 50% falan hatırladığım kadarıyla. Hangi oyunları nasıl kaldırır falan bir fikrim yok. Warzone, BF5, Hitman falan nasıl oynatır, kaç fps? Bu sıcaklık sizce normal mi
(Sistemim biomda olucaktı)
Genshin impact biraz da olsa optimizasyon sorunu var. Ayrıyaten 1660 süper bütün oyunları sorunsuz oynatir. Sıcaklığa gelince 80 derece çok fazla değil 85'e kadar sorun yok. Kasa hava sirkülasyonu iyi mi? Driverler güncel mi?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Tek fanlı model mi?

waynec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet
Discord
Samet#8290
Genshin impact biraz da olsa optimizasyon sorunu var. Ayrıyaten 1660 süper bütün oyunları sorunsuz oynatir. Sıcaklığa gelince 80 derece çok fazla değil 85'e kadar sorun yok. Kasa hava sirkülasyonu iyi mi? Driverler güncel mi?
Kasa 3+1 fanlı, 60 dereceden itibaren 1200rpm’de dönüyor(kasa fanlarının sınırını bilmiyorum gerçi), o konuda sıkıntı olmasa gerek
Geçen geforce experienceden yükledim, güncel
not: kasa fanlarıyla da bi oynama yaptım 55° itibaren dönücek 65° 1400RPM’de ve yukarı doğru derece yükseldikçe

Son düzenleme:
Top Bottom