Ekran kartının sıcaklığının ne olursa olsun 30 da kalması ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,716
Arkadaşım ikinci elden ekran kartı aldı hiçbir performans sorunu vesaire yok ama her türlü oyunda ve stres testinde kart sıcaklığı 30 derecede kalıyor.
Oysa ki hot spot değeri 88 dereceye kadar çıkıyor.
Bu durumda bir sorun var mı varsa ne anlama geliyor bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
@Mehmet Yılmaz

Arkadaşım ikinci elden ekran kartı aldı hiçbir performans sorunu vesaire yok ama her türlü oyunda ve stres testinde kart sıcaklığı 30 derecede kalıyor.
Oysa ki hot spot değeri 88 dereceye kadar çıkıyor.
Bu durumda bir sorun var mı varsa ne anlama geliyor bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
@Mehmet Yılmaz
sensor bozuk

sensor cidden bozuksa fanlara etki edebilir, fan ayarlarina bir bakin derim bozuk sensoru baz aliyorsa problem

Normal değil ya yazılımsal ya da fiziksrl bi sıkıntı var gibi. İkinci el sonuçta böylr göstermenin bir yolu olduğunu daha önce hiç duymadım. Ama yinede ilginç

Sensör hatası muhtemelen.

sensor cidden bozuksa fanlara etki edebilir, fan ayarlarina bir bakin derim bozuk sensoru baz aliyorsa problem
ya fanları etkilediğini fark ettim ben de en fazla çözüm olarak fanları manuel olarak ayarlarım diye düşündüm şimdi başka sıkıntısı var mı diye bakıyorum hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,248
Üyeler
175,010
Son üye
secretcrash
Geri