Render ve oyun için 8500 tl bütçelik sistem dizmeye çalışıyorum daha önce düşündüğüm sistemle alakalı konu açmıştım fakat pahalı bulunmuştu rtx 2060 li bir sistemdi gamegaraj da o fiyata rtx 2060 super satıldığı için bu yüzden bir anket açmaya karar verdim sadece rtx 2060 super olmasının sebebi render da nvidia amd den daha öndeymiş diye okumuştum bazı forumlarda 5700 xt nin sorunlu ısınan versiyonları da varmış sorunsuz diye anlatılan nitro versiyonu da 5 bin civarlarında geziniyor max. 4 bin tl ekran kartına verebilirim diğer parçalara para kalabilmesi için velhasıl kelam anketteki 3 seçenekte stoklarda şuan yok yılın son fırsat indirimleriyle belki gelirler diye ümit ediyorum
Not: Bu arada forumda bir süredir denk geldiğim 3050 ti bekle muhabbeti var 3050ti rtx 2060 super ile benzer fiyatlarda olma ihtimali var mı ? Aralarında ne kadar performans farkı olur ?
Not: Bu arada forumda bir süredir denk geldiğim 3050 ti bekle muhabbeti var 3050ti rtx 2060 super ile benzer fiyatlarda olma ihtimali var mı ? Aralarında ne kadar performans farkı olur ?