U Uskan 80+ Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 165 Dahası Reaksiyon skoru 42 İsim YUSUF İSLAM YILDIRIM 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Stwos yazmış: 2. Seçeneği seçerdim bence ama illa RTX özelliğini kullanıcam diyorsan RTX 3060 Devamı için tıklayın... Rtx özelliğini kullanır mıyım bilmem fps düşüklüğü yaşatır diye düşünüyorum ve oyunun o kadar ayrıntısı saçma gibi
Stwos yazmış: 2. Seçeneği seçerdim bence ama illa RTX özelliğini kullanıcam diyorsan RTX 3060 Devamı için tıklayın... Rtx özelliğini kullanır mıyım bilmem fps düşüklüğü yaşatır diye düşünüyorum ve oyunun o kadar ayrıntısı saçma gibi
Stwos 80+ Bronze Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1,176 Dahası Reaksiyon skoru 708 İsim Mert Gülenay 2 Nisan 2021 #15 Uskan yazmış: Rtx özelliğini kullanır mıyım bilmem fps düşüklüğü yaşatır diye düşünüyorum ve oyunun o kadar ayrıntısı saçma gibi Devamı için tıklayın... O zaman 2. seçeneği al.
Uskan yazmış: Rtx özelliğini kullanır mıyım bilmem fps düşüklüğü yaşatır diye düşünüyorum ve oyunun o kadar ayrıntısı saçma gibi Devamı için tıklayın... O zaman 2. seçeneği al.
Deyv Masteyn 80+ Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 479 2 Nisan 2021 #16 RX daha iyi. İzolyÇalışanı yazmış: Fark olmaz Devamı için tıklayın... fark olur da çok olmaz