Ekran kartı 2060S veya RX5600 XT olan bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak stok problemleri yüzünden toplayamıyorum,toplasam da normal fiyatlarından daha pahalıya geliyor.Sizce stok problemleri çözülür mü? Veya ne zaman çözülür?
2-3 Hafta bekleyin.Ekran kartı 2060S veya RX5600 XT olan bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak stok problemleri yüzünden toplayamıyorum,toplasam da normal fiyatlarından daha pahalıya geliyor.Sizce stok problemleri çözülür mü? Veya ne zaman çözülür?
Evet hocam mining bitirdi stokları.Bitcoin yine deli gibi arttı. En az 230K sularına düşmesi ve uzun süre çok artmaması lazım.
Evet mantıklı,3000-3500 arası bir fiyata çıkarsa alabilirim.Bence onları almak yerine 3050 veya 3050ti bekle
Hiç sanmıyorum,maalesef ethereum sağlam kâr yapıyor amorte süresi de çok uzun sürmüyor.piyasada ekran kartı bırakmadılar ellerinde kalır inşallah
2060 ve 2060S'lerin üretimi durduruldu, boşuna stok bekleme gelmicek.Ekran kartı 2060S veya RX5600 XT olan bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak stok problemleri yüzünden toplayamıyorum,toplasam da normal fiyatlarından daha pahalıya geliyor.Sizce stok problemleri çözülür mü? Veya ne zaman çözülür?
5700xt gelir mi peki ?2060 ve 2060S'lerin üretimi durduruldu, boşuna stok bekleme gelmicek.