Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
ben 100 dolardan ucuza buluyordum aliexpresste.mining patlamadan önce 100 dolara almıştım vay bee..
ben 100 dolardan ucuza buluyordum aliexpresste.mining patlamadan önce 100 dolara almıştım vay bee..
Bildiğim kadarıyla çoğu kartları satıp ABD'ye gidiyor.Eth ve btc düşüşte biliyorsunuz daha da düşerse ilerde bunun iyi etkisi olur.
Bu haberin ardından çinin kripto para miningini yasaklaması güzel olay olabilir.
Gerçi dolar 9 a dayanmış ama bir umuttur yaşamak.
Dünya, Bilim, Kültür. on Instagram: "Kripto para konusunda sert tedbirleri devreye alan Çin'de yeni bir gelişme daha yaşandı. Sichuan eyaletinde kriptopara madenciliği yasaklandı. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. İzlediğiniz gör
17K likes, 255 comments - siradisi_bilim on June 21, 2021: "Kripto para konusunda sert tedbirleri devreye alan Çin'de yeni bir gelişme daha yaşandı. Sichuan eyaletinde kriptopara madenciliği yasaklandı. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. İzlediğiniz görüntüde Çinli madenciler...www.instagram.com
Hazır sistem fiyatlarıda düştü yavaş yavaş eskisi gibi oluyor.Eth ve btc düşüşte biliyorsunuz daha da düşerse ilerde bunun iyi etkisi olur.
Bu haberin ardından çinin kripto para miningini yasaklaması güzel olay olabilir.
Gerçi dolar 9 a dayanmış ama bir umuttur yaşamak.
Dünya, Bilim, Kültür. on Instagram: "Kripto para konusunda sert tedbirleri devreye alan Çin'de yeni bir gelişme daha yaşandı. Sichuan eyaletinde kriptopara madenciliği yasaklandı. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. İzlediğiniz gör
17K likes, 255 comments - siradisi_bilim on June 21, 2021: "Kripto para konusunda sert tedbirleri devreye alan Çin'de yeni bir gelişme daha yaşandı. Sichuan eyaletinde kriptopara madenciliği yasaklandı. Bu gelişme ile birlikte Bitcoin'de sert düşüş yaşandı. İzlediğiniz görüntüde Çinli madenciler...www.instagram.com
seninki fazla mı benim 60 dolar gg oldu ben napayımya siz ne diyorsunuz 150 Liradan kalan ektedir
Alıntıyı görüntüle
Chz , Doge ve BTT Vardı BTC sağolsun bütün coinler ve tokenler min %20 düştü
ether bi güncelleme mi ne alacakmış mining bitecekmiş eth de öyle bişi görmüştüm doğruluğu tartışılırÖmrünü kısalttığı efsanesini kim sürdü ortaya?
Düzenli bakımı yapılırsa herhangi bir sorun olmaz.
3k yada razıyım benDolar 9 TL ama ekran kartı fiyatlarını daha çok mining arttırdı. Dolar 9 oldu diyelim ve mining bitti. 1660S i ben dolar 6.50 TL iken 1800 e falan almıştım. 2200-2300 olur gibi tahmin ediyorum.
Hedeflerinin yarısından fazlası forumu bıraktı onunda bir şeylerle ilgilenmesi lazım.Ucuzlama olacağına şaşıracak ben, kaplanın ciddiyetine şaşırıyorum daha ziyade şu anda
satıcının ismini söyleyebilir misiniz bizde nasiplenelimGüvendiğim bir satıcı var en az 10 kart almışımdır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Toz bile yoktu hiçbirinde.