- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Hupau Store.satıcının ismini söyleyebilir misiniz bizde nasiplenelim
Her paketin üstüne 15 dolar yazıyor ve vergi az geliyor.
Hupau Store.satıcının ismini söyleyebilir misiniz bizde nasiplenelim
Ben her zaman ciddiyimUcuzlama olacağına şaşıracak ben, kaplanın ciddiyetine şaşırıyorum daha ziyade şu anda.
teşekkür ederimHupau Store.
Her paketin üstüne 15 dolar yazıyor ve vergi az geliyor.
açıkcası ben öyle olucağını düşünmüyorum en azından önceki fiyatlardan 1000-1500tl gibi bir yükseklik olucaktır.Miningden çıkma kartları miningciler satarken yine kar yapmak isticek ve o beklediğimiz fiyattan satmıcaklar bu benim düşüncemEğer piyasayada düzgün miningden çıkma kartları ucuza çıkartırlarsa çok efsane olur. Hemen hemen herkes yararlanır inşAllah ancak piyasa bence 2022 başlarına doğru oturur.
Şuanda bazı kartlar zaten 1000-1500TL fazla.açıkcası ben öyle olucağını düşünmüyorum en azından önceki fiyatlardan 1000-1500tl gibi bir yükseklik olucaktır.Miningden çıkma kartları miningciler satarken yine kar yapmak isticek ve o beklediğimiz fiyattan satmıcaklar bu benim düşüncem
Bizzat Yetkili servisiyle görüştüm )) ne kadar cok mining yapilirsa , Ekran karti Etkinligini yitiriyormuş.Ömrünü kısalttığı efsanesini kim sürdü ortaya?
Düzenli bakımı yapılırsa herhangi bir sorun olmaz.
Kesin yaşanmıştır buBizzat Yetkili servisiyle görüştüm )) ne kadar cok mining yapilirsa , Ekran karti Etkinligini yitiriyormuş.