Neler Yeni

Ekran kartları'nın stoğu

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Öncelikle kahin müneccin veya size vahiy inmedi sadece tahmini bir rakam istiyorum yakın zamanda konsol aldım aklımda bilgisayar olmasına rağmen ileride konsolu satıp bilgisayara geçmeyi düşünüyorum kasaya 5000 tl ayırıcam ama tahmini stoklar ne kadar sürede yenilenir ve eski fiyatlara döner ayrıyetten 5000 tl bütçeye eski fiyatlarla hangi işlemci ve gpu takılir aklımda 1660 super var.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öncelikle kahin müneccin veya size vahiy inmedi sadece tahmini bir rakam istiyorum yakın zamanda konsol aldım aklımda bilgisayar olmasına rağmen ileride konsolu satıp bilgisayara geçmeyi düşünüyorum kasaya 5000 TL ayırıcam ama tahmini stoklar ne kadar sürede yenilenir ve eski fiyatlara döner ayrıyetten 5000 TL bütçeye eski fiyatlarla hangi işlemci ve gpu takılir aklımda 1660 super var.
Bu zamana kadar ne eski fiyatına döndü de ekran kartları dönsün hocam? Fiyat aralığına göre hazır sistem bulduğun an satın al. Yoksa stoklar düzelecek diye çok beklersin.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu zamana kadar ne eski fiyatına döndü de ekran kartları dönsün hocam? Fiyat aralığına göre hazır sistem bulduğun an satın al. Yoksa stoklar düzelecek diye çok beklersin.
Valla bana hava hoş beklerim 1 2 yıl kazıklanmak istemiyorum sadece 4k Lık ederi olan sisteme 7k verip.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla bana hava hoş beklerim 1 2 yıl kazıklanmak istemiyorum sadece 4k Lık ederi olan sisteme 7k verip.
Dediğin doğru ama eski fiyatlar yok ve olmayacak hocam. O yüzden bekleyip beklememek senin tercihin tabi.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,055
İsim
Mert Metshi
1660s sistemler 6500 tl civarı olur bence 5000 TL'ye alamazsın

Bence en az 8 ayı var

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Yurt dışında fiyat sorunu çabuk düzelir ancak ülkemizde bu aşırı uzun sürer. Sebebi ise öncelikle Türk milletinin aldığı fiyatın altına ürün satamamasından kaynaklı. Adam 5K'ya ekran kartı aldı diyelim bunu yediremez, sıfırı 3K olsa bile piyasada 5K olarak görürsü ve bir sürü örnek var.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Öncelikle kahin müneccin veya size vahiy inmedi sadece tahmini bir rakam istiyorum yakın zamanda konsol aldım aklımda bilgisayar olmasına rağmen ileride konsolu satıp bilgisayara geçmeyi düşünüyorum kasaya 5000 TL ayırıcam ama tahmini stoklar ne kadar sürede yenilenir ve eski fiyatlara döner ayrıyetten 5000 TL bütçeye eski fiyatlarla hangi işlemci ve gpu takılir aklımda 1660 super var.
2022 2. yarisi bile zor

ygtcntpl

80+ Bronze
Fiyatlar tekrar düşmeyecek diyenler saçmalıyor aldırış etme, çok düşmez ama en azından şu anki gibi olmaz. Bir süre idare et konsolla takma kafana.

Bolmace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Enes Akgün
Valla enayi gibi yok ona o fiyat vermem deme bu gün bunu dersin 1-2 sene sonra 3 katını verirsin kendini k*pek zannedersin işte o an virüs var hiç bişey eski haline dönmeyecek bunu o aklınıza sokun artık. stoklar düzelincede 3060'ın en babası 9-10k fiyatı olacak sadece ekran kartı.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
küçük bir teori, özellikle türkiyede bazı kripto paraların patlaması ile birlikte belki minning azalır ama dolar çıkıyor. En iyi ihtimallle sabit kalır fiyatlar. Stoklar ise korona oluduğu sürece aynı kalır

Top Bottom