Neler Yeni

Ekran kartlarının tasarımı

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
Ekran kartlarının inanılmaz kötü bir tasarım anlayışı var şöyleki neden pin girişleri önde, o kabloları görmek zorundamıyız, böyle mi yapmak zorundalar. Halbuki girişleri arkaya alsalar on numara bir kasa içi görüntü olmaz mı? (Pin arkaya sığmaz diyenler için kart plakası kesilir sığdırılır yapılır bişi😄)

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
Ekran kartlarının inanılmaz kötü bir tasarım anlayışı var şöyleki neden pin girişleri önde, o kabloları görmek zorundamıyız, böyle mi yapmak zorundalar. Halbuki girişleri arkaya alsalar on numara bir kasa içi görüntü olmaz mı? (Pin arkaya sığmaz diyenler için kart plakası kesilir sığdırılır yapılır bişi😄)
Onunda vardır bir nedeni

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Abdullah kardeşimiz videoda bunu belirtmişti diye hatırlıyorum. Haklısınız ama yapılabilecek bir durum yok.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
arkaya alamazlar çünkü arka tarafı anakarta yapışık şekilde oluyor kablolaması zor olabilir . Bir de enerji beslemesine daha çok ihtiyaç duyan companentler var ilk onları besliyor . pvblerin enerji girşileri yana koyuca da girişler uzunlamasına oluyor fotoğrafta bak giriş yerlerine yan tarafa koyulursa pvbyi uzatmaları lazım çünkü yan tarafını kadar uzunlukta neredeyse .
2018_08_03_image.jpg

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abdullah kardeşimiz videoda bunu belirtmişti diye hatırlıyorum. Haklısınız ama yapılabilecek bir durum yok.
İnşallah yapılır. Aşılır bu durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkaya alamazlar çünkü arka tarafı anakarta yapışık şekilde oluyor kablolaması zor olabilir . Bir de enerji beslemesine daha çok ihtiyaç duyan companentler var ilk onları besliyor . pvblerin enerji girşileri yana koyuca da girişler uzunlamasına oluyor fotoğrafta bak giriş yerlerine yan tarafa koyulursa pvbyi uzatmaları lazım çünkü yan tarafını kadar uzunlukta neredeyse .a

arkaya alamazlar çünkü arka tarafı anakarta yapışık şekilde oluyor kablolaması zor olabilir . Bir de enerji beslemesine daha çok ihtiyaç duyan companentler var ilk onları besliyor . pvblerin enerji girşileri yana koyuca da girişler uzunlamasına oluyor fotoğrafta bak giriş yerlerine yan tarafa koyulursa pvbyi uzatmaları lazım çünkü yan tarafını kadar uzunlukta neredeyse .
Alıntıyı görüntüle
Açıklama için sağol. Yinede bu durum aşılır diye umur ediyorum. İnşallah bir gün düzelir. 🙂

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
İnşallah yapılır. Aşılır bu durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıklama için sağol. Yinede bu durum aşılır diye umur ediyorum. İnşallah bir gün düzelir. 🙂
Aslında olay olabilirlik olamazlık değil verimlilik olduğu için görsel ikinci planda kalıyor onun yerinin farklı olması için sırf 50 dolar fazla vermeye değeceğini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,759
Üyeler
163,053
Son üye
merttari
Top Bottom