cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Şuanda amerikadan türkiyeye geldi bile yalnız rambo çoktan sipariş ettimGelmez. Of stok baba
Şuanda amerikadan türkiyeye geldi bile yalnız rambo çoktan sipariş ettimGelmez. Of stok baba
Kriz öncesi alıcak durumdadım ama dahada düşer diye beklemek istedim.Bizim burdada of stok her yerde. Alan memmnun. Olmayan vay haline. 5 ay sonra tam bir sene olucak bu seri kartlar. Zaten 2021 eylül de alan bi insan, bu seri atlar. 1 sene sonra rtx4090 gelir.
İşlemcini upgrade et , hakkını ver rx6900xt 'nin.Şuanda amerikadan türkiyeye geldi bile yalnız rambo çoktan sipariş ettim
gerek yokKriz öncesi alıcak durumdadım ama dahada düşer diye beklemek istedim.
Sonuç: kriz
Şuan kafamı sinirden duvara vuruyorum.
Eğer rtx 3070 i almış olsadım satar ce kriz bitince rtx 3080 + 9 5900x + kasamı satıp ->>>>TD500 + asus rog b550E alabilme şansım vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcini upgrade et , hakkını ver rx6900xt 'nin.
Yoksa icra korum.
Avustura viyanada akrabalarım var. Oradan onların getirtmesini istedimde bulamadılar. Bir kaç aya gelicekler.Bizim burdada of stok her yerde. Alan memmnun. Olmayan vay haline. 5 ay sonra tam bir sene olucak bu seri kartlar. Zaten 2021 eylül de alan bi insan, bu seri atlar. 1 sene sonra rtx4090 gelir.
Onunla mining yapıcakmısın ?gerek yok
HayırAvustura viyanada akrabalarım var. Oradan onların getirtmesini istedimde bulamadılar. Bir kaç aya gelicekler.
Orada hayat var be. Sudan ucuz ekran kartı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onunla mining yapıcakmısın ?
Ben rx6900xt i bırak mining yapmayı , oyun oynamaya kıymam. (Ciddiyim)Hayır
Ben de öyle dedim durum ortada. Bu gidişle ekran kartları daha da artar hiç şüpheniz olmasın.ETH nin düşmeyeceği ne malum ?
Ozamanda kabak gibi sızlanırız.
şimdi fark ettim :d
o beyaz uzatma kabloları ek olarak mı geliyor yoksa başka bir yerden mi aldın (neden aldığını söylersen sevinirim)
bilgisayarmodifiye.como beyaz uzatma kabloları ek olarak mı geliyor yoksa başka bir yerden mi aldın (neden aldığını söylersen sevinirim)