Toplanır ama o igpu ile max chrome açarsın zatenEkran kartsız işlemcisi Ryzen 5 7600 olan bilgisayar toplayasım var amacım video izlemek araştırma yapmak.Sizce toplanırmı bir süre idare ettikten sonra ekran kartını takmayı düşünüyorum.
Oyun oynayanda varmış CS2 90 FPSToplanır ama o igpu ile max chrome açarsın zaten
Ufak tefek oyunları oynarsın onun haricinde bişey beklememek lazım.Ekran kartsız işlemcisi Ryzen 5 7600 olan bilgisayar toplayasım var amacım video izlemek araştırma yapmak.Sizce toplanırmı bir süre idare ettikten sonra ekran kartını takmayı düşünüyorum.
önerir misiniz? peki hocam kurmamı bir sorun çıkarırmıUfak tefek oyunları oynarsın onun haricinde bişey beklememek lazım.
abartmayın hocamToplanır ama o igpu ile max chrome açarsın zaten
Yani ne kadar sonra alabilirsiniz ekran kartını ona göre bişey diyeyim 7-8 ay sonra alacaksanız uğraşmayın ozaman gelince toplarsınız ama yok ben 1 ay sonra indirimden yakalar alırım felan derseniz şimdiden toplanabilir.önerir misiniz? peki hocam kurmamı bir sorun çıkarırmı
Hocam 7-8 ay gibi bir süre sonra almayı düşünüyorum fiyatlar artıyor kısa sürede elden çıkariyim birde bilgisayarla uğraşmak için toplamak istiyorumYani ne kadar sonra alabilirsiniz ekran kartını ona göre bişey diyeyim 7-8 ay sonra alacaksanız uğraşmayın ozaman gelince toplarsınız ama yok ben 1 ay sonra indirimden yakalar alırım felan derseniz şimdiden toplanabilir.
Ekstra bir şey oynamam zatenigpu sistem kullandım oyunlarda sorun yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
abartmayın hocam
hocam vega 3 ile valo mc cs lol gibi oyunları rahat oynadımHocam 7-8 ay gibi bir süre sonra almayı düşünüyorum fiyatlar artıyor kısa sürede elden çıkariyim birde bilgisayarla uğraşmak için toplamak istiyorum
Ekstra bir şey oynamam zaten
Bütçeyi toplayana kadar idare ederim öyle dersen toplanır neden toplanmasın.Ekran kartsız işlemcisi Ryzen 5 7600 olan bilgisayar toplayasım var amacım video izlemek araştırma yapmak.Sizce toplanırmı bir süre idare ettikten sonra ekran kartını takmayı düşünüyorum.
Hocam amacınız basit oyunlar oynamak ise Valorant CS tarzı ekran kartı değil daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar ise direkt APU sistem yapabilirsiniz. AMD'nin sonu G ile biten işlemcileri bu iş için uygun oluyor. DDR5 bir sistemde 32GB ram yaparsanız iGPU ya daha çok bellek paylaşır yüksek FPS ler aldırır. AMD son zamanlarda çok geliştirdi. Maliyet düşürmeniz adına önerebilirim şahsen.Ekran kartsız işlemcisi Ryzen 5 7600 olan bilgisayar toplayasım var amacım video izlemek araştırma yapmak.Sizce toplanırmı bir süre idare ettikten sonra ekran kartını takmayı düşünüyorum.
Hocam 7600 de bunun için uygun değilmiHocam amacınız basit oyunlar oynamak ise Valorant CS tarzı ekran kartı değil daha çok işlemci ağırlıklı oyunlar ise direkt APU sistem yapabilirsiniz. AMD'nin sonu G ile biten işlemcileri bu iş için uygun oluyor. DDR5 bir sistemde 32GB ram yaparsanız iGPU ya daha çok bellek paylaşır yüksek FPS ler aldırır. AMD son zamanlarda çok geliştirdi. Maliyet düşürmeniz adına önerebilirim şahsen.
1080 FHD oynayacaksanız zaten APU sistemler için en uygun çözünürlük.
Bende bı süre 3400G kullandım apuya göre baya performanslıydı ama 7600 deki dahili gpu bi apu kadar tatmin etmeyecektir.Hocam 7-8 ay gibi bir süre sonra almayı düşünüyorum fiyatlar artıyor kısa sürede elden çıkariyim birde bilgisayarla uğraşmak için toplamak istiyorum
Ekstra bir şey oynamam zaten