Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartsız sistem güzel mi?

ThE LoSt

80+ Gold
İş. FPS olarak bakma her şeye.
3-4 parça listesi ekleyerek arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl şeklinde yardım istemek pek mantıklı değil yapacağınız işleri tek tek sıralayın ''fps olarak bakma her şeye'' bu üslubunuzdan da ayrıca vazgeçin benim ağzımdan oyun çıkmadı aynı performansı yarı fiyat ile mal edebiliriz denildi sadece o yüzden gerçekten yardımlaşmak için buradaysanız öncelikle bütçe akabinde kullanacağınız uygulama listeleri ile bizi aydınlatın.

mortemeyn

80+ Bronze
3-4 parça listesi ekleyerek arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl şeklinde yardım istemek pek mantıklı değil yapacağınız işleri tek tek sıralayın ''fps olarak bakma her şeye'' bu üslubunuzdan da ayrıca vazgeçin benim ağzımdan oyun çıkmadı aynı performansı yarı fiyat ile mal edebiliriz denildi sadece o yüzden gerçekten yardımlaşmak için buradaysanız öncelikle bütçe akabinde kullanacağınız uygulama listeleri ile bizi aydınlatın.
Tamam da nasıl yapıcaz? Kusura bakmayın herkes oyun oyun diyor o yüzüden. Performansı bir işlemci değişebilir gerisi zaten güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazıcam her şeyi birazdan ne kullandığımı filan.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Emir
Tamam da nasıl yapıcaz? Kusura bakmayın herkes oyun oyun diyor o yüzüden. Performansı bir işlemci değişebilir gerisi zaten güzel.

sizin 50k bütçeniz vardı diye hatırlıyorum 50k bütçeniz varken nasıl bir anda bu kadar yükseldi?meraktan soruyorum

mortemeyn

80+ Bronze
sizin 50k bütçeniz vardı diye hatırlıyorum 50k bütçeniz varken nasıl bir anda bu kadar yükseldi?meraktan soruyorum
Yok o güncelleme içindi. Bir kaç parça için mesela işlemci sadece gibi.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet

mortemeyn

80+ Bronze
Hocam bilgim tam yok ama 80K'ya 4080 hazır sistemler satılıyor. Hazır sistem almak daha mantıklı değil mi özelleştirme yaparak?

Anakart filan o kadar iyi olmuyor 1TB SSD oluyor RAM filan.

mortemeyn

80+ Bronze

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Rog Strix 4080 en ucuz 50K ayrı alırsanız (Sizin sistem için). Hazır sistem alırsanız daha uyguna geliyor bildiğim kadarıyla. Bu diğer ekran kartları içinde geçerli. Bundan bahsetmiştim. Paranızı en iyi şekilde değerlendirmek için :)

mortemeyn

80+ Bronze
Unreal Engine kullanıyorum. Oyun geliştiriciyim. Bir süredir sanal pc kullanıyorum fakat kendi bilgisayarım gibi hissetirmiyor kalite düşmesi filan. Unreal Engine VRAM ve RAM katili resmen içiyor ne var ne yok. O yüzden 4090 şart gibi.

Rog Strix 4080 en ucuz 50K ayrı alırsanız (Sizin sistem için). Hazır sistem alırsanız daha uyguna geliyor bildiğim kadarıyla. Bu diğer ekran kartları içinde geçerli. Bundan bahsetmiştim. Paranızı en iyi şekilde değerlendirmek için :)
4090 istiyorum teşekkür ederim öneriniz için satmakla fialn pek uğraşamam da vaktim yok.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Unreal Engine kullanıyorum. Oyun geliştiriciyim. Bir süredir sanal pc kullanıyorum fakat kendi bilgisayarım gibi hissetirmiyor kalite düşmesi filan. Unreal Engine VRAM ve RAM katili resmen içiyor ne var ne yok. O yüzden 4090 şart gibi.

4090 istiyorum teşekkür ederim öneriniz için satmakla fialn pek uğraşamam da vaktim yok.
Sizin tercihiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun.

ThE LoSt

80+ Gold

Hazır sistemlere yöneleceksiniz
Baş mesajınızdaki 6 parça 85 bin tl yapıyor soğutucu eksik ekran kartı eksik bunlarla birlikte 170 bin tl civarı bir ödenek lazım size
5 bin tl soğutucuya ayırdım, 80 bin tl de 4090 ekran kartına alttaki sistem

14900k özelleştirmesi ve pcı 4.0 destekli hızlı bir m2 ssd ile 130 bin TL'ye mal ediliyor arada 40 bin tl fark var bunun bilincinde olarak hazır sistemlere yönelmenizde fayda var yine karar sizin

Yukarıda önerdiğim sisteme bir göz atın bütçe sınırınız yoksa hepsini keyfinize göre toplayın saygı duyuyorum seçtiğiniz parçalar oldukça güçlü zaten ama soğutmaya önem verin 360 yada 420mm lik bir sıvı soğutma şart

Launcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Launcher
LGA 1851 bu sene içinde çıkıcak diye biliyorum.İyi düşünün.

Top Bottom