Neler Yeni

Yardım Ekran Katı Fan Hızı Okunmuyor..?!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Amd Bir Ekran Kartım Var Lakin Fan Hızı Kısmında Sürekli 0 Yazıyor Ve Hızı Göremiyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim..

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
oyundada aynı şekildemi yoksa sadece günlük kullanımda mı eğer oyun oynamıyorsanız 50 dereceye kadar çalışmaz fanlar

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyundada aynı şekildemi yoksa sadece günlük kullanımda mı eğer oyun oynamıyorsanız 50 dereceye kadar çalışmaz fanlar
Her Durumda Böyle Ve OCCT Yada Herhangi bir Yerden Görünmüyor..
AMD Üzrinde 0RPM Diye Bişey Var OC Kısmına Girdiğimizde Manuel Ayarlamada Ama Onu Kapatmak İçin OC Kısmında Manuel Ayar Yapmak Lazım Gibi Duruyor. Ondan Olabilir Mi?!

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Her Durumda Böyle Ve OCCT Yada Herhangi bir Yerden Görünmüyor..
AMD Üzrinde 0RPM Diye Bişey Var OC Kısmına Girdiğimizde Manuel Ayarlamada Ama Onu Kapatmak İçin OC Kısmında Manuel Ayar Yapmak Lazım Gibi Duruyor. Ondan Olabilir Mi?!
olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

Armi3067

80+ Bronze
Fan dönüyor fakat hızı okuyamıyorsan zamanında RX 570'i mi temizlerken fanı çıkarması epey zordu 4 kablodan 1'i kopmuştu fan fan hızı okumuyordu hatta çift fanlı modeldi ama bir fan ya kafasına göre dönüyor yada dönmüyordu. Bende pinin içini temizledim kablo ucunu açıp aynı yere lehimledim düzeldi demem o ki pin başına giren kablolardan birinde problem yaşanmış olabilir fakat sadece fan hızı okumuyorsa yine yazılımsal da olabilir.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver güncelle
Hocam Dün Çöktü Zaten Driverları Komple Silip Tekrar İndirdim Pro Olmayan Versyonu İndirdim Bu Sefer Ve Günceller Ama Yine De Görünmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan dönüyor fakat hızı okuyamıyorsan zamanında RX 570'i mi temizlerken fanı çıkarması epey zordu 4 kablodan 1'i kopmuştu fan fan hızı okumuyordu hatta çift fanlı modeldi ama bir fan ya kafasına göre dönüyor yada dönmüyordu. Bende pinin içini temizledim kablo ucunu açıp aynı yere lehimledim düzeldi demem o ki pin başına giren kablolardan birinde problem yaşanmış olabilir fakat sadece fan hızı okumuyorsa yine yazılımsal da olabilir.
Fan Dönüyor Lakin Okunmuyor En Son Bir Kaç Hafta Önce Sökmüştüm Komple PC Temizliği Yapıyordum Ve Bir Sıkıntı Göremedim Gayet Düzgündü Ama Kablolara Bir Bakarım Yine De.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Hocam Dün Çöktü Zaten Driverları Komple Silip Tekrar İndirdim Pro Olmayan Versyonu İndirdim Bu Sefer Ve Günceller Ama Yine De Görünmüyor.

Fan Dönüyor Lakin Okunmuyor En Son Bir Kaç Hafta Önce Sökmüştüm Komple PC Temizliği Yapıyordum Ve Bir Sıkıntı Göremedim Gayet Düzgündü Ama Kablolara Bir Bakarım Yine De.
Sonradan fan değişimi yapılıp 3 line bağlantılı bir fan takılmıştır. Aynısı bende r9 290x te olmuştu fanı değiştirince hız okumuyor ama dönüyor.

Armi3067

80+ Bronze

Hocam ekran kartı fanı pin ve soketini özellikle kabloları iyice bir bakın

Sonradan fan değişimi yapılıp 3 line bağlantılı bir fan takılmıştır. Aynısı bende r9 290x te olmuştu fanı değiştirince hız okumuyor ama dönüyor.
Temziliği kendisi yapmış fan değiştirdiğinide belirtmemiş eğer öyleysede problem yoktu dönüyorsa zaten sadece o fan pwm olmadığı için sabit hızda döner her zaman, en azından full speed dönmüğyor bende öyle olmuştu

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Fan Değişimi Olmadı (Ekran Kartında) Ama Ekran Kartındaki Fanı Temizlemek Babında Çıkardım Ama Sonradan Geri Taktım Ama..

Hocam ekran kartı fanı pin ve soketini özellikle kabloları iyice bir bakın

Temziliği kendisi yapmış fan değiştirdiğinide belirtmemiş eğer öyleysede problem yoktu dönüyorsa zaten sadece o fan pwm olmadığı için sabit hızda döner her zaman, en azından full speed dönmüğyor bende öyle olmuştu
Hocam Sabit RPM'mi Bilmiyorum Ama Dönüyor Lakin RPM Göremedim Sistemde OCCT'de Ayarı Çıkmıyor Furymark Mı Ne Var Orada Da 0 Diyor Kendinden De Sıfır Valla Anlamadım Ben Bu İşi Kablolarda Da Sıkıntı Yok Ama..

Top Bottom