Neler Yeni

Ekran kaydı için hdd önerisi 1-2 TB

JackieTR

80+ Bronze
Bütçe yok; Sadece öneri istiyorum..

Merhaba arkadaşlar. Genelde oyun kayıtlarını ekran kaydını alıyorum arkadaşlarla oynarken güzel anılar için yada oyunda hile yapmadımı göstermek amaçlı sürekli video kaydı alıyorum. 2 TB wd purple vardı elimde bayağa bad sector bulaşmış önere bileceniz hem sessiz olsun hemde kolay kolay bozulmicak hdd öneriniz var mı ..? Kısacası anı biriktirmek için oyunlar da :)

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Sessiz değil ama Toshiba P300 alabilirsin

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Wd Blue önerim ben kullanıyorum yaklaşık 5-6 ay oldu sanırım bir sıkıntısı yok. Alternatif olarak P300 bakabilirsin hangisi ucuzsa onu almak da bir seçenek.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sessiz değil ama Toshiba P300 alabilirsin
Toshiba nedense güvensiz bir hissiyat oluşuyor daha önce hiç kullanmadım için sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wd Blue önerim ben kullanıyorum yaklaşık 5-6 ay oldu sanırım bir sıkıntısı yok. Alternatif olarak P300 bakabilirsin hangisi ucuzsa onu almak da bir seçenek.
Wd blue biliyorum gayet iyi ancak bad sector sorunu oluşumun dan bir korku var 2 TB wd purple çöp oldu sabit durduğu halde şimdi alternatif ariyorum ucuzunu geçtim sıkıntı yaratmicak HDD lazım

Son düzenleme:

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Toshiba nedense güvensiz bir hissiyat oluşuyor daha önce hiç kullanmadım için sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wd blue biliyorum gayet iyi ancak baş sector sorunu oluşumun dan bir korku var 2 TB wd purple çöp oldu sabit durduğu halde şimdi alternatif ariyorum ucuzunu geçtim sıkıntı yaratmicak HDD lazım
Yani şey demek istedim, WD Blue ve P300 arasından ucuz olanı seçin. İkisi de kaliteli ürünlerdir.

Top Bottom