Neler Yeni

Ekran koruyucular ön kameranın kalitesini bozar mı?

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
Arkadaşlar merhaba,
iPhone 16 Pro için Spigen marka Glas.tR ez fit Slim HD ekran koruyucu almak istiyorum.

Birkaç yerde ekran koruyucuların ön kameranın görüntü kalitesini düşürdüğünü yazmışlar böyle bir şey mümkün mü? Bu markayı kullananlar deneyimlerini paylaşır mı?
Aynı şekilde ekranın da görüntü kalitesini bozar mı? Sonuçta bu görüntüleri iyi bir şekilde alabilmek için bu kadar para veriyoruz sizce koruyucuz mu kullanmalıyım.

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

xTURANN

80+ Silver
Ekran Koruyucuyu 10 yıl kullanırsan, çiziklerden ekranı göremezsen kalitesini de bozar.
Fakat ön kameranın olduğu kısım boş bırakıldıysa, yani kameranın ölçüleri kadar o kısım kesildiyse sorun olmaz.

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran Koruyucuyu 10 yıl kullanırsan, çiziklerden ekranı göremezsen kalitesini de bozar.
Fakat ön kameranın olduğu kısım boş bırakıldıysa, yani kameranın ölçüleri kadar o kısım kesildiyse sorun olmaz.

Yok uzun süre kullanamayacağım maksimum 2 yılda değiştiririm diyorum. Spigen markasını çok önerdiler sipariş verdim sonradan fark ettim ki kamera kısmı da kapalı boş değil. Biraz pahalı bir ürün kamera kalitesini düşürüyorsa ona göre iade edeceğim

xTURANN

80+ Silver
Yok uzun süre kullanamayacağım maksimum 2 yılda değiştiririm diyorum. Spigen markasını çok önerdiler sipariş verdim sonradan fark ettim ki kamera kısmı da kapalı boş değil. Biraz pahalı bir ürün kamera kalitesini düşürüyorsa ona göre iade edeceğim
İlk Başlarda Sıkıntı olmaz. Ayrıca 16 Pro Alıyorsun, Temiz Kullanırsın Her Halde ?
İadelik bir durum yok şuanlık, kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,017,801
Üyeler
161,347
Son üye
SamereL
Top Bottom