Ekran parlaklığının tam ekranda otomatik düşmesi

_MYK_

80+
Reaksiyon skoru
1
Chrome'da bir siteden film izlemek istediğimde bir sorunla karşılaşıyorum. Sorun şu: Filmi açtıktan sonra tam ekrana geçtiğim anda ekran parlaklığı düşüyor. YouTube'da böyle bir sorun yok; ancak başka sitelerde ve birden fazla sitede bu problemi yaşıyorum. Başka bir bilgisayardan denediğimde aynı sorunu yaşamadım, yani sorun sitelerden değil, bilgisayardan kaynaklı. Yardımcı olabilir misiniz?

Bazı monitörlerde DCR ayarı vardır ama her markada farklı isimlendirilir, OSD ayarından kontrol et. Monitörün LG mi?

Cevap yazalı çok olmuş, nasıl olduysa fark etmemişim bi şekilde gözümden kaçmış kusura bakma ve hala aynı sorunu yaşıyorum. Hatta ekleme yapayım. Yeni olan birkaç şey daha var: ilk mesajda sorunu youtube'da yaşamadığımı söylemiştim artık yaşıyorum hatta media player'da bile yaşıyorum ama sorun tam ekrana geçince olmuyormuş videoyu oynatmaya başladığımda oluyor. Yani basitçe anlatırsam ekran parlaklığım en yüksekte ve herhangi bir yerden video izleyeceğim eğer video oynarken tam ekran yaparsam hemen parlaklık azalıyo tam ekrandan çıkınca parlaklık tekrar eski haline dönüyo ancak videoyu durdurup tam ekran yapınca parlaklık sabit kalıyo ne zaman ki video oynamaya başlıyo o zaman parlaklık düşüyo ve şunuda belirtiyim bu durum batarya tüketiminde yaşanıyo şarja taktığımda bu sorun yok bunun çözümü nedir. Ayrıca senin soruna da cevap veriyim laptop kullanıyorum markası acer.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,433
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri