- Konu Sahibi Konu Sahibi
laptop girişleri gibi yuvarlak uçlu olması gerekiyorHocam bulamadim girişi nasıl bir giriş güç girişi yani
laptop girişleri gibi yuvarlak uçlu olması gerekiyorHocam bulamadim girişi nasıl bir giriş güç girişi yani
Tamamdir bakıp aticamlaptop girişleri gibi yuvarlak uçlu olması gerekiyor
laptop girişleri gibi yuvarlak uçlu olması gerekiyor
eyvallahTamamdir bakıp aticam
Mesaj otomatik birleştirildi:
usin Notebook Laptop Şarj Adaptörü 3lü Yonca Epson-asus-acer-samsung Power Güç Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
usin Notebook Laptop Şarj Adaptörü 3lü Yonca Epson-asus-acer-samsung Power Güç Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
CASPER 19v 4.74a 5.5*2.5 Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop Notebook Şarj Aleti Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER 19v 4.74a 5.5*2.5 Tüm Modeller Ile Uyumlu Laptop Notebook Şarj Aleti Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet hocam biliyorum benim de sorduğum sual de o zaten monitör olarak kullanabilir miyim peki ? Arkasında display port girişi mevcut olabilir diye düşündümHocam bunun kendi bir bilgisayar all in one sistem
Hocam merhaba sonuc noldu?Evet hocam biliyorum benim de sorduğum sual de o zaten monitör olarak kullanabilir miyim peki ? Arkasında display port girişi mevcut olabilir diye düşündüm