KomikoSs53
80+
Dahası
Arkadaşlar birden bire böyle oldu hiçbir darbe almadığına eminim bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
ekran kartım güncelEkran kartından olabilir. Bir sürücü güncellemeyi dener misin veya DDU ile temiz kurulum yapmayı.
(DDU'da yanlış bir şey yapıp sorun yaşarsanız sorumluluk kabul etmiyorum)
ekran kartım güncel
reis ben sadece anakartı bağlanan bantı çıkarttım taktım laptop ekranını mı sökmem gerekirBenimde bı kere olmuştu ekran kırmızı gözüküyordu içini açtım bı tane kablo yerinden çıkmıştı taktım düzeldi
servis sıfır pc parası istedi garantisi bitmişHocam ekrana giden kablolardan olabilir servise göndermenizi tavsiye ederim.
Tanıdığın bilgisayarcı varmı?reis ben sadece anakartı bağlanan bantı çıkarttım taktım laptop ekranını mı sökmem gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:
servis sıfır pc parası istedi garantisi bitmiş
Yok hayır ekrana hiç dokunmadım da tam olarak neredeydi hatırlıyamıyorumreis ben sadece anakartı bağlanan bantı çıkarttım taktım laptop ekranını mı sökmem gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:
servis sıfır pc parası istedi garantisi bitmiş
reis varda sorunu ben bilsem tam olarak çözücem ekrandan değil entegre ya da harici ekran kartından da olabilir dediler bana bilgisayarcı ne kadar tanıdık olsa da insan güvenemiyo bu zamandaT
Tanıdığın bilgisayarcı varmı?