Açılmıyor derken görüntümü yokYeni bilgisayar topladım rx6600 r5 5500 asus prime b450m-k ii
bilgisayar açılmıyor neden acaba
evet ve turuncu ışık yanıyorAçılmıyor derken görüntümü yok
ekran kartını ben çıkardım diğer ışığın nedeni neyevet ve turuncu ışık yanıyor
Işık muhtemelen süs veya ekran kartının yerinde olmadığını belirtiyor.evet ve turuncu ışık yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını ben çıkardım diğer ışığın nedeni ney
ama görüntü hiç gelmiyor ve birde klavyeyi taktık klavyeye ışık gelmiyorIşık muhtemelen süs veya ekran kartının yerinde olmadığını belirtiyor.
anakart işlemci ile uyumlu değil miIşık muhtemelen süs veya ekran kartının yerinde olmadığını belirtiyor.
BIOS Güncellemesini yapmış mıydın?ama görüntü hiç gelmiyor ve birde klavyeyi taktık klavyeye ışık gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart işlemci ile uyumlu değil mi
yeni aldım parçaları birleştirdim kurulumu yapacaktım bu hataları aldımBIOS Güncellemesini yapmış mıydın?
Aynı adımları B450MK-II için uygula. Bu arada senin sonda kablo sökmene gerek yok sistem full montajlıyken yaparsan işlem bitince otomatik sistemi açaçaktır.yeni aldım parçaları birleştirdim kurulumu yapacaktım bu hataları aldım
hocam arkadaşımın da nasıl olucak sistem şuan kurulu o özellik var mıAynı adımları B450MK-II için uygula. Bu arada senin sonda kablo sökmene gerek yok sistem full montajlıyken yaparsan işlem bitince otomatik sistemi açaçaktır.