Neler Yeni

Ekran uyku moduna girince, PC tekrar açılmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Selamlar arkadaşlar ben oyun indirirken sisteme dokunmuyorum geceleri falan ama şöyle bir sorun var.
Bilerek ekran kapatma açık Güç seçeneklerinde peki tamam bu ayarı istiyorum uyku modunu kapattım ve sorunum şu:
Ekran kapanınca klavyeye basınca açılması gerekiyor ama ekran kapanınca sistem çalışıyor klavye çalışıyor mouse çalışıyor monitör çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Sistem ekranı kapatınca klavyeye basınca açılması için ne yapmalıyım arada sırada oyun kaç olmuş diye bakmaya geliyorum kapatıp açmam gerekiyor.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Selamlar arkadaşlar ben oyun indirirken sisteme dokunmuyorum geceleri falan ama şöyle bir sorun var.
Bilerek ekran kapatma açık Güç seçeneklerinde peki tamam bu ayarı istiyorum uyku modunu kapattım ve sorunum şu:
Ekran kapanınca klavyeye basınca açılması gerekiyor ama ekran kapanınca sistem çalışıyor klavye çalışıyor mouse çalışıyor monitör çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Sistem ekranı kapatınca klavyeye basınca açılması için ne yapmalıyım arada sırada oyun kaç olmuş diye bakmaya geliyorum kapatıp açmam gerekiyor.
Masaüstündeyken sağ tıkla > görüntü ayarları > güç ve uyku > hiçbir zaman işaretle

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masaüstündeyken sağ tıkla > görüntü ayarları > güç ve uyku > hiçbir zaman işaretle
Hocam ekranın kapanmasını istiyorum.
Normalde kapanınca klavyeye basınca açılıyordu ama niyeyse dünden beri kapatıp açıyorum.

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Hocam ekranın kapanmasını istiyorum.
Normalde kapanınca klavyeye basınca açılıyordu ama niyeyse dünden beri kapatıp açıyorum.
Hocam bi ara benimde laptopuma oluyordu güncelleme yapıyor musun?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Autoclicker indir sürekli otomatik olarak fareye basılmasını sağlıyor. Bilgisayarın kapanmaz fareye basılınca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,508
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom