- Reaksiyon skoru
- 61
Şimdi benim kapsamda 5 ay önce i5 3470 ve rx 580 takılıydı 5 ay önce ben işlemcimi , anakartımı ve ram lari değiştirdim SSD yi formatladım yeniden win10 kurdum 4 ay boyunca sorunsuz kullandım (rx 580 sürücüsünü de güncelledim). Sonra bf1 oynarken bı anda sihay ekran verdi kasa çalışıyor ama görüntü yok kasayı yeniden başlattım görüntü geldi tekrar oyuna girdim ve 2 FPS aldım öbür oyunlardada denedim her oyundan 1 yada 2 FPS alıyordum sonra AMD driver a girmeyi denedim ama hata verdi sonra görev yöneticisini açtım ordada ekran kartı görün müyordu sonra AMD driveri sildim ve PC yi yeniden başlattım sorun düzeldi sistem eski performansına döndü ve driveri yeniden YÜKLEMEDİM bu sorunun driver le alakalı olduğunu düşündüm bu yüzden yeniden kurmadım. Ama 1 hafta sonra driver kurulu olmamasına rağmen yeniden aynı olay başıma geldi buseferde driveri yeniden kurdum ve düzeldi. 3 kez bu olay devam etti ve halen olmaya devam ediyor. Aratştırdığım kadarıyla bu hata baya eskidende tanıdığımız Wattman hatası ama ismi değişmiş halı. Araştırdığım kadarıyla bunun birçözümü yok tem çözümü kartı değiştirmek miş aranızda başka çözüm yolu bilen varmı
Y
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Y