Neler Yeni

Ekrana goruntu gelmiyor

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ryzen 5 3600
B450m s2h
Vengance pro RGB 16gb 8x2
Asus dual evo 5700
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani dc oto giriyo PC yeniden baslatirken dc de sohbettedeydim bilgisayar acilinca otomatik baglandi ses geliyodu gidiyodu sadece ekrana grlmiyodu goruntu
Hocam siz pc yi guvenli modda çalistirmaya çalistinizmi hocam birde şacma gelecek biliyorum ama monitor açık mı ?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hocam siz PC yi guvenli modda çalistirmaya çalistinizmi hocam birde şacma gelecek biliyorum ama monitor açık mı ?
Tv de de denedim diyor açıktır herhalde ama çok saçma sapan bir şey

Normalde PC baslarken gigabyte falan yazar o bile yok
Tv ye bağladim dediniz bilgisayari hdmi ile mi kullaniyordunuz kabloda sıkıntı olabilir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
Hdmi kullaniyorsaniz farkli bir kablo ile denediniz mi ?
Tv de de denedim diyor açıktır herhalde ama çok saçma sapan bir şey

Tv ye bağladim dediniz bilgisayari hdmi ile mi kullaniyordunuz kabloda sıkıntı olabilir.
Hocam siz PC yi guvenli modda çalistirmaya çalistinizmi hocam birde şacma gelecek biliyorum ama monitor açık mı ?
Monitor tabikide acik
Hdmi kablosunu degistirdim tvye bagladim hala sonuc yok suan aklima tek gelen cozunurluk uyusmuyo o yuzden acmiyi yada hdmi yeri bozulduki hdmi cikisi bozulsa ekrana ben pc oynarken zaten goruntu gelmez kapatip actim oyle gelmemeye basladi ne yapacagim cidden sinir krizi geciriyorum

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Monitor tabikide acik
Hdmi kablosunu degistirdim tvye bagladim hala sonuc yok suan aklima tek gelen cozunurluk uyusmuyo o yuzden acmiyi yada hdmi yeri bozulduki hdmi cikisi bozulsa ekrana ben PC oynarken zaten goruntu gelmez kapatip actim oyle gelmemeye basladi ne yapacagim cidden sinir krizi geciriyorum
Ramlerden öncelikle şag taraftaki 24pine yakin olanı sökün pc de 1adet ram kalsın açmaya çalisin pc yi görüntü gelmezse diger rami takın sol tarafa öyle deneyin yine goruntu gelmezse aynı işlemi sadece ramleri sağ tarafa takarak denemeniz lazım eğer ramlerde bir hata varsa burdan anlasilir

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
Arkadaslar pc guc tusuna basiyorum ekran gelmiyor ama windows buyuk ihtimal aciliyo cunku biraz bekledikden sonra pc iyice acildiktan sonra normalde masaustunde alt f4 sonra enter yapinca pc kapanir yaptim ve kapandi buda demek oluyo pc sorunsuz aciliyo oyle degil mi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
monitörün ışıklandırması bozulmuş olabilir büyük ihtimal bayadır kulllanıyorsanız eyer yeni deyilse büyük ihtimal dediğim gibi ışıklandırması artık bozulmuş olabilir tahmin.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
monitörün ışıklandırması bozulmuş olabilir büyük ihtimal bayadır kulllanıyorsanız eyer yeni deyilse büyük ihtimal dediğim gibi ışıklandırması artık bozulmuş olabilir tahmin.
Arkadaş tv dede denemiş ondada goruntu alamamis

Arkadaslar PC guc tusuna basiyorum ekran gelmiyor ama windows buyuk ihtimal aciliyo cunku biraz bekledikden sonra PC iyice acildiktan sonra normalde masaustunde alt f4 sonra enter yapinca PC kapanir yaptim ve kapandi buda demek oluyo PC sorunsuz aciliyo oyle degil mi
Hocam ekran kartinda 1 tane mi hdmi girisi var
Monitorunuzde varsa dp port girisi ekran kartini oraya takmayı deneyin belki hdmi portuda zarar görmuş olabilir

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
Arkadaş tv dede denemiş ondada goruntu alamamis

Hocam ekran kartinda 1 tane mi hdmi girisi var
Monitorunuzde varsa dp port girisi ekran kartini oraya takmayı deneyin belki hdmi portuda zarar görmuş olabilir
Ekrankartinda dp var ama elimde dp takacagim bi monitor yok

Birde az once bi video izledim cocuk sorun islemcidede olabilir diyo islemcim bozulmusmudur ki sanmam en son dusunulcek sey o

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Ekrankartinda dp var ama elimde dp takacagim bi monitor yok

Birde az once bi video izledim cocuk sorun islemcidede olabilir diyo islemcim bozulmusmudur ki sanmam en son dusunulcek sey o
Hocam şey olma ihtimali olabilirmi siz goruntu kalitesi düştü diyorsunuz acaba hdmi o çözünürlüğü desteklemiyor olabilirmi

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Siz pc yi güvenli modda calistirdiniz degilmi pc yi açtiktan sonra durmadan f8 e basacaksiniz güvenli modun açilmasi lazim guvenli modda her şey default ayarlarda çalisacagi icin goruntude duzelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,971
Üyeler
164,758
Son üye
77acrep77
Top Bottom