Ilginç bir sorun var ve daha once bu sorunu yaşayıp cozenlerin çözümü ise yaramadı. Hiç bir sıkıntı yoktu bir gün pc açarken ekrana görüntü gelmedi, sonra pc nin parcalarini söktüm temizledim. Internette ramlari çıkarıp silgiyle silin yazıyordu elektronik parçalardaki tozlari alin yazıyordu oyle yaptım ve bilgisayarı actim görüntü geldi. 10dk sonra dur bi kapa yapayim dedim ve kapatip actim ama görüntü bu sefer gelmedi. Bir daha kasayi acip söküp sildim ama bu sefer görüntü gelmedi. Bilgisayarı başka monitöre taktım görüntü geldi aa dedim monitör bozukmus sonra o calisan monitorde de bi ac kapa yapayim dedim geri actigimda onda da ekrana görüntü gelmedi. Aylarca bilgisayarı ellemedim sonra bir gun bi deneyim dedim ve açıldı ekrana görüntü geldi ulan meğer bozuk değilmiş dedim 1 saat oynadım sonra dışarı ciktim ve aksam geri gelip bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Sorunun ne olduğu belli değil yani görüntü hic gelmese dicem ki bir yer bozuk ama bi geliyo bi gelmiyo. Hem anakart dan hem de ekran kartindan goruntu almayi denedim ikisi de düzgün calismiyor fakat görüntüyü genelde ekran kartindan aldim anakadart dan sanırım hic görüntü gelmedi ama bilmiyorum sorunun ne olduğunu bilen var mi, monitörü baska pc ile kullandim bozuk değil