Neler Yeni

Ekrana görüntü takılarak geç gelmesi

Metro 2033

80+ Bronze
Merhaba artık uzun süredir bu sorunu yaşıyorum en çok google ve spotifyda oluyor mesela bir şey aratıyorum ekranın belirli bir kısmı donuyor mesela youtubeda kaydırıyorum ekranın üst yarısı donuyor ama alt yarısı kaymaya devam ediyor sekmeyi küçültüp geri tam ekran yapınca hata düzeliyor ama çok sık oluyor ve aşırı sinirimi bozuyor. Oyun vs oynarken daha çok oluyor nasıl düzeltebilirim.

TahinPekmez

80+ Silver
ekran kartina birden fazla monitör bagli mi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamit Demir
Merhaba artık uzun süredir bu sorunu yaşıyorum en çok google ve spotifyda oluyor mesela bir şey aratıyorum ekranın belirli bir kısmı donuyor mesela youtubeda kaydırıyorum ekranın üst yarısı donuyor ama alt yarısı kaymaya devam ediyor sekmeyi küçültüp geri tam ekran yapınca hata düzeliyor ama çok sık oluyor ve aşırı sinirimi bozuyor. Oyun vs oynarken daha çok oluyor nasıl düzeltebilirim.
Fotoğrafını cekme fırsatın var mı Hocam Belki Mantık yürütülebilir.

Metro 2033

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğrafını cekme fırsatın var mı Hocam Belki Mantık yürütülebilir.
fotoğrafı çekilmiyor hocam arkadaşlara yayın açınca sadece benim ekranında oluyor onlarda göremiyor hdmi kablosunda mı sıkıntı var diye düşünüyorum

TahinPekmez

80+ Silver
windows uptade, ve anakart sayfasindan chipset güncelle.
windows güç ayarlarindan da dengeli den yüksek performansa.gec dene

Top Bottom