Neler Yeni

Ekrana görüntü vermeyen bir anakart'a ekran kartı takıp görüntü alabilirmiyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
merhabalar anakartımda bir sorun var sorun ise ekrana görüntü vermemesi internetde dolaşan her türlü yöntemi denedim fakat düzelmedi en son çözüm olarak'da bir bilgisayarcıya götürdüm bilgisayarcı ise anakartında olan bir problemden dolayı görüntü vermemekte dedi. ben de kasayı alıp geri eve döndüm şimdide aklımda şöyle bir şey var herhangi bir ekran kartı takıp anakart'dan o şekilde görüntü alabilirmiyim ? sorum bu bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim iyi forumlar.

Emre Baş

80+ Gold
İşlemci nedir anakart sağlamsa tâbi ki görüntü alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci nedir anakart sağlamsa tâbi ki görüntü alırsın
işlemcim amd a3 3300 apu destekli ayrıca eski bir işlemci kendisi anakart'da aynı şekilde eski kullandıgım anakart'ın 2. el fiyatlarına baktıgımda 300 tl civarlarında ve bence fazlasıyla değmeyecek bir fiyatda 2. el satışları var bundan dolayı o fiyata bir ekran kartı alıp görüntü almayı planlıyorum bence böylesi daha mantıklı olur gibi

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Anakarta güç geliyor ve kuzey köprüsünde sıkıntı yoksa görüntü alırsın eğer sıkıntı onboard da ise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Tunahan Engin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemcim amd a4 3300 apu destekli ayrıca eski bir işlemci kendisi anakart'da aynı şekilde eski kullandıgım anakart'ın 2. el fiyatlarına baktıgımda 300 tl civarlarında ve bence fazlasıyla değmeyecek bir fiyatda 2. el satışları var bundan dolayı o fiyata bir ekran kartı alıp görüntü almayı planlıyorum bence böylesi daha mantıklı olur gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom