Ordaki fiyat normal deil itopya teknobiyotik gibi yerlerde suan 2k zatenneden alıyım ekran kartım mevcut zaten :d
2 tane sitede bu fiyatlar olunca her yerde 4k olmuyor yanineden alıyım ekran kartım mevcut zaten :d
Çok saolun gelince denerimHocam güç pinlerini kontol edin. HDMI kablosunu veya DP kablosunu ekran kartına takmanız lazım.
Guc pinlerinde vramlerde gpuda ya da fanlarda sorun varsa halledilmez hocamElimde ahım şahım sistem yok hali hazırda kullandığım sistem 6098 i3 zotac gt570 hyperx ddr4 4 gb ram çin malı 60 gb ssd ekran kartı gücüm bu bütçeyle buna yetti sorunu tinerle silgiyle falan diş fırçası carr curr halledilmez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok saolun gelince denerim
Büyük bir sorunsa 0 parasi tutabilirGuc pinlerinde vramlerde gpuda ya da fanlarda sorun varsa halledilmez hocam
Ordaki fiyat normal deil itopya teknobiyotik gibi yerlerde suan 2k zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 tane sitede bu fiyatlar olunca her yerde 4k olmuyor yani
Ah bi stok olsa var ya olm rx5500 xt 2300 ne kadar tatava yaptinSapphire RX580 8GB PULSE OC 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (11265-67-20G) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
gerçekten anlamakta sıkıntılı olan birisin daha da bir şey yazmıyorumAh bi stok olsa var ya olm rx5500 xt 2300 ne kadar tatava yaptin
Tabi öle anlamiyorum 4k olan yerlerde stoğu yok garip niye bu kadar direttin anlamjs deilim istesede 4k ya alabilen olmicak zaten çok garipsingerçekten anlamakta sıkıntılı olan birisin daha da bir şey yazmıyorum