Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 461
ben bi sorun yaşamadım şansbidaha önermeyin şu monitörü biri ışık sızması yaşıyor biri ölü piksel fotosunu atarmısınız?
ben bi sorun yaşamadım şansbidaha önermeyin şu monitörü biri ışık sızması yaşıyor biri ölü piksel fotosunu atarmısınız?
hdmi bağladım sorun yok şuanben bi sorun yaşamadım şans
Ne güzel umarim sorun kablondandır yeni bir display port alir veya hdmi ile kullanmaya devam edersinhdmi bağladım sorun yok şuan
144 veriyor almaya gerek varmı dpNe güzel umarim sorun kablondandır yeni bir display port alir veya hdmi ile kullanmaya devam edersin
Benim msi monitörde de var ışık sızması. Aslında biraz da şans gibi. Her marka ve modelde olabilir.bidaha önermeyin şu monitörü biri ışık sızması yaşıyor biri ölü piksel fotosunu atarmısınız?
Hdmi ile G sync ve freesync acilmiyor bunlari kullanmiyorsan gerek yok144 veriyor almaya gerek varmı dp
kullanmıyorumHdmi ile G sync ve freesync acilmiyor bunlari kullanmiyorsan gerek yok
Ben nerden bileyim? Bendede var o sorun.@NakreS14
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine aynı sorun oldu tvnin hdmiınıda denedim ondada var sorun garantiye göndereceğim ama ondan önce tüm yöntemleri denemek istiyorum
@zbabomen
@epica59
@Noren
@Barry Allen
Yardıjm
@kolonya
foto atabilirmisinizBen nerden bileyim? Bendede var o sorun.
Hemen ekran görüntüsü alıyorum. Nasıl atayım şuan telefonda değilim.
forumda bilen biri varmı monitörleriHemen ekran görüntüsü alıyorum. Nasıl atayım şuan telefonda değilim.