Neler Yeni

Ekranda 1 tane mavi çizgi oluştu gidip gidip geliyor

kasayı tvye bağladıktan sonar ne yapayım
Bir şey yapmana gerek yok. Televizyonu kendi monitörünmüş gibi düşün.
Sadece HDMI kablosunun bir ucunu ekran kartına, diğer ucunu da televizyona takıp bilgisayarı aç.
Ardından televizyona bilgisayarının ekranı gelecek, bak bakalım aynı mavi çizgi orada da çıkıyor mu.

eğer ss aldığında çıkmıyor ama sen gözünle görebiliyorsan sorun kablo veya monitördedir

eğer ss aldığında çıkmıyor ama sen gözünle görebiliyorsan sorun kablo veya monitördedir
1çsi doğru kablo olayı ise 3 kablo ile denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şey yapmana gerek yok. Televizyonu kendi monitörünmüş gibi düşün.
Sadece HDMI kablosunun bir ucunu ekran kartına, diğer ucunu da televizyona takıp bilgisayarı aç.
Ardından televizyona bilgisayarının ekranı gelecek, bak bakalım aynı mavi çizgi orada da çıkıyor mu.
yapayıyorum sonucu yazarım klavyeyi bağlayımmı

yanlış anlamadıysam ekran görüntüsü aldığınızda çıkmıyor ve başka kabloyla denediniz hala oluyor öyle mi?
hdmi kullanıyorsanız display kablosu display kullanıyorsanız hdmi kablosu ile denediniz ve hala devam ediyorsa %99 monitördedir sorun

yapayıyorum sonucu yazarım klavyeyi bağlayımmı
Hayır gerek yok, bizim için önemli olan tek şey ekran. Sadece HDMI kablosunu bağlaman yeterli olur.
Eğer televizyonda mavi çizgi çıkmazsa bil ki monitörde sorun vardır.

yanlış anlamadıysam ekran görüntüsü aldığınızda çıkmıyor ve başka kabloyla denediniz hala oluyor öyle mi?
hdmi kullanıyorsanız display kablosu display kullanıyorsanız hdmi kablosu ile denediniz ve hala devam ediyorsa %99 monitördedir sorun
tvye takmaya gerek varmı

Hayır gerek yok, bizim için önemli olan tek şey ekran. Eğer televizyonda mavi çizgi çıkmazsa bil ki monitörde sorun vardır.
ok hallediyim hemen direk massaüstümü çıkacak yoksa anakart logosu felanmı

tvye takmaya gerek varmı

ok hallediyim hemen direk massaüstümü çıkacak yoksa anakart logosu felanmı
sen dene yinede muhtmelen monitörde sorun var ama sen yinede dene tvde

Geri