sfafasfafaf
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
virüslü usb takıldıda ondanHayır.
virüslü usb takıldıda ondanHayır.
Hayır herhangi bir sorun olmaz, merak etme.virüslü usb takıldıda ondan
kasayı tvye bağladıktan sonar ne yapayımHayır herhangi bir sorun olmaz, merak etme.
Kasayı herhangi bir kablo ile televizyona bağlayabilir misin? Bu sayede sorunun monitörde olup olmadığını anlamış oluruz.
Bir şey yapmana gerek yok. Televizyonu kendi monitörünmüş gibi düşün.kasayı tvye bağladıktan sonar ne yapayım
1çsi doğru kablo olayı ise 3 kablo ile denedimeğer ss aldığında çıkmıyor ama sen gözünle görebiliyorsan sorun kablo veya monitördedir
yapayıyorum sonucu yazarım klavyeyi bağlayımmıBir şey yapmana gerek yok. Televizyonu kendi monitörünmüş gibi düşün.
Sadece HDMI kablosunun bir ucunu ekran kartına, diğer ucunu da televizyona takıp bilgisayarı aç.
Ardından televizyona bilgisayarının ekranı gelecek, bak bakalım aynı mavi çizgi orada da çıkıyor mu.
yanlış anlamadıysam ekran görüntüsü aldığınızda çıkmıyor ve başka kabloyla denediniz hala oluyor öyle mi?1çsi doğru kablo olayı ise 3 kablo ile denedim
Hayır gerek yok, bizim için önemli olan tek şey ekran. Sadece HDMI kablosunu bağlaman yeterli olur.1çsi doğru kablo olayı ise 3 kablo ile denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapayıyorum sonucu yazarım klavyeyi bağlayımmı
tvye takmaya gerek varmıyanlış anlamadıysam ekran görüntüsü aldığınızda çıkmıyor ve başka kabloyla denediniz hala oluyor öyle mi?
hdmi kullanıyorsanız display kablosu display kullanıyorsanız hdmi kablosu ile denediniz ve hala devam ediyorsa %99 monitördedir sorun
ok hallediyim hemen direk massaüstümü çıkacak yoksa anakart logosu felanmıHayır gerek yok, bizim için önemli olan tek şey ekran. Eğer televizyonda mavi çizgi çıkmazsa bil ki monitörde sorun vardır.
sen dene yinede muhtmelen monitörde sorun var ama sen yinede dene tvdetvye takmaya gerek varmı
ok hallediyim hemen direk massaüstümü çıkacak yoksa anakart logosu felanmı
Monitörden farkı yok, monitörde nasıl açılıyorsa öyle açılacak.tvye takmaya gerek varmı
ok hallediyim hemen direk massaüstümü çıkacak yoksa anakart logosu felanmı
ozaman şifreyi kaldırayımMonitörden farkı yok, monitörde nasıl açılıyorsa öyle açılacak.
klavyeye gerek yoksaozaman şifreyi kaldırayım