Yardım EKRANDA ÇİZGİ

tatonosxxl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,539
merhaba bende rx 570 ekran kartı var ve yaklaşık 3 saat önce masaüstündeyken ekranda 1 saniyelik küçük çicgiler çıktı ve gitdi acaba endişelenmelimiyim çizgi çıktıktan sonra war thundera girdim ultra grafiklerde hiç sıkıntı olmadı pc benchmark testide yaptım gene sıkıntı olmadı acaba o çizgi çıkmadan önce war thunderı oymamıştım 6saat ve ekran kartı 81 derece olmuştu ondan alakalı olabilirmi

merhaba bende rx 570 ekran kartı var ve yaklaşık 3 saat önce masaüstündeyken ekranda 1 saniyelik küçük çicgiler çıktı ve gitdi acaba endişelenmelimiyim çizgi çıktıktan sonra war thundera girdim ultra grafiklerde hiç sıkıntı olmadı PC benchmark testide yaptım gene sıkıntı olmadı acaba o çizgi çıkmadan önce war thunderı oymamıştım 6saat ve ekran kartı 81 derece olmuştu ondan alakalı olabilirmi
Acaba monitörde vga dönüştürücün varmı

hdmi kullanıyorum dönüştürücü yok
Monitorun ve ekran kartın yenimi veya biyere çarptınmı ben dönüştürücü kullanmaya başladığımdan beri saniyelik yatay siyah çizgiler gelip gidiyoduda

Monitorun ve ekran kartın yenimi veya biyere çarptınmı ben dönüştürücü kullanmaya başladığımdan beri saniyelik yatay siyah çizgiler gelip gidiyoduda
EVET YENİLER BİR YERE ÇARPMADIM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba monitörde vga dönüştürücün varmı
sadece 1 saniyeline çıktı 4. saateyim gta 5 oynuyorum hayla çıkmadı acaba geçici bişey olabilirmi ?

EVET YENİLER BİR YERE ÇARPMADIM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece 1 saniyeline çıktı 4. saateyim gta 5 oynuyorum hayla çıkmadı acaba geçici bişey olabilirmi ?
Geçiceğini zannetmem ama çok nadiren çıkıyo seni rahatsız edecek derecede değil yani

Geri