Ekranda çizgiler çıkıyor

nobleSS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Umuyorum ekran kartı veya işlemciden falan değildir ama oyunlar açık iken sıcaklık değerlerine bakmak için cpuz gpuz hwi falan açıktı sıcaklıklarında sıkıntı yoktu. Oyunlara girince çizgiler hariç şeylerde oluyor siyah ekran gibi. İstediğiniz test varsa atabilirim.

Önceki monitörde buna benzerdi iade ettim ama aynısı değil. Nvidia dan hz ayarını değiştirince çizgi arttı mesela. Monitörden dolayı gibi geliyor ama emin olamadım.
Monitör markası Philips Evnia 24M2N3200A.

Ne kadar etkiler bilmiyorum ama 8 9 ay oldu kasayı temizlemeyeli. Bu arada fps sıkıntısı yok gayet akıcı.

Ekler

• 1000020248.webp
    1000020248.webp
    2.8 MB · Hit: 20
  • 1000020250.webp
    1000020250.webp
    2.1 MB · Hit: 17
  • 1000020249.webp
    1000020249.webp
    611.8 KB · Hit: 17
Monitör MSİ olsaydı bendeki sorundan diyecektim ama msi değil bende benzeri sorun oldu çizgiler yatay şekilde çıkıyordu ekran kartından değil direkt monitörden kaynaklıydı

Umuyorum ekran kartı veya işlemciden falan değildir ama oyunlar açık iken sıcaklık değerlerine bakmak için cpuz gpuz hwi falan açıktı sıcaklıklarında sıkıntı yoktu. Oyunlara girince çizgiler hariç şeylerde oluyor siyah ekran gibi. İstediğiniz test varsa atabilirim.

Önceki monitörde buna benzerdi iade ettim ama aynısı değil. Nvidia dan hz ayarını değiştirince çizgi arttı mesela. Monitörden dolayı gibi geliyor ama emin olamadım.

Ne kadar etkiler bilmiyorum ama 8 9 ay oldu kasayı temizlemeyeli. Bu arada fps sıkıntısı yok gayet akıcı.
Hz i en düşüğe cekermisin

Hz i en düşüğe cekermisin
Tamamıyla beyaz çizgi oldu şuan ekran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta hareket falan ediyor çizgiler baya kafayı yedi 60hz çekince.

Tamamıyla beyaz çizgi oldu şuan ekran.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta hareket falan ediyor çizgiler baya kafayı yedi 60hz çekince.
ha 😢

kabloda bir sorun olabilir değiştirir mısın

Elimde başka kablo yok
benzer bir sorun eski bilgisayarımda vardı kablodan dolayı çizgiler ekranda gölgeleme vs oluyordu çözümü PC Yi kırarak çözdüm siz kablo ile çözebilirsiniz

bu zamanla artacak ince ince renkli cizgiler meydana gelecek Aoc marko monitörler dede varıdı bu sorun

Kabloyu komple çıkarın deneyin veya girişi değişin ha birde dahili gpunuz varsa anakarta takip deneyin
Kabloyu çıkardım kablonuzu kontrol edin yazısı geldi monitore o da çizgili çizgili sanırım kesin olarak monitörde sorun?

Kabloyu çıkardım ekran kartından kablonuzu kontrol edin yazısı geldi o da çizgili çizgili sanırım kesin olarak monitörde sorun?
Oda cizgiliyse geçmiş olsun yüzde doksan monitörde eğer elinizde kablo yoksa kendi kablonuzh direkt test edin mümkünse kasanızı televizyona bağlayıp deneyin

bu zamanla artacak ince ince renkli cizgiler meydana gelecek Aoc marko monitörler dede varıdı bu sorun
Aynen önceki monitörüm aoc 24g4x idi zaten o direkt ekranın tamamında olmuştu.
Hepte benzer zamanlar o da 1 sene sürmüştü bu da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,723
Üyeler
188,643
Son üye
awedwe
Geri