Neler Yeni

Ekranda piksel tarzı şeyler çıkıyor.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Arkadaşlar daha önce çok nadir olan şey son 2 gündür tekrar yaşandı. Artık korkmaya başladım acaba sorun nedir, restart atınca düzeliyor.
Alt tab atarken veya masaüstündeyken felan mouse ile işlem yapınca herhangi bir yere tıklayınca, tıklamayınca fotoğraflardaki gibi piksel tarzı şeyler oluşuyor.
1655755221438.png
1655755253856.png
1655755283561.png

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Garantisi varsa hallederler merak etme.
Reis sorun her dakika nüksetmiyor çok ara nüksediyor bunu görebilir mi teknik destek acaba veya bir sorun yok diyip geri mi yollarlar ben çektiğim fotoğrafları çıktı çıkartıp onlara o şekilde vereceğim umarım tespit ederler. Bide yeni ekran kartı mı verirler yoksa onarırlar mı sence

NespaY

80+ Silver
Reis sorun her dakika nüksetmiyor çok ara nüksediyor bunu görebilir mi teknik destek acaba veya bir sorun yok diyip geri mi yollarlar ben çektiğim fotoğrafları çıktı çıkartıp onlara o şekilde vereceğim umarım tespit ederler. Bide yeni ekran kartı mı verirler yoksa onarırlar mı sence
Ekran kartın hangi marka bazı markaların garantisi değişim yapıyor bazıları onarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yuşa
Arkadaşlar daha önce çok nadir olan şey son 2 gündür tekrar yaşandı. Artık korkmaya başladım acaba sorun nedir, restart atınca düzeliyor.
Alt tab atarken veya masaüstündeyken felan mouse ile işlem yapınca herhangi bir yere tıklayınca, tıklamayınca fotoğraflardaki gibi piksel tarzı şeyler oluşuyor.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aga çok alakasız gibi ama ben de işe yaramıştı
Aynı sorun bende de vardı fps i sabitleyince bidaha olmadı bi bu yöntemi dene olmadı ekran kartın hakkın rahmetine kavuşuyor demektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga çok alakasız gibi ama ben de işe yaramıştı
Aynı sorun bende de vardı fps i sabitleyince bidaha olmadı bi bu yöntemi dene olmadı ekran kartın hakkın rahmetine kavuşuyor demektir
Sorun masaüstünde ise bilmem oyunda ise işe yaramıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,019
Üyeler
160,333
Son üye
klon3
Top Bottom