Merhaba dostlar, Ekranda çıkan bu rahatsız edici arada saliselik gelip giden bu görüntü neyden kaynaklanıyor? (Oyunlarda veya videoyu tam ekran izlerken olmuyor.) Sanırsam normal kullanımda da böyle bir şey oluyor yanlış bilmiyorsam.
Videoyu full ekranda izlerken böyle bir şeyin olmamasını veya bir oyunda da böyle bir şeyin olmamasını es geçme. Bu ne değişik bir problem?Dostum büyük ihtimal monitörün ledlerde bi sorun vardır ya da ekran kartında
Chrome kullanıyorum.chrome bazlı browser mi kullaniyorsun ?
chrome://flags a gir ordan Choose ANGLE graphics backend open gl yaparsan düzelir sorununChrome kullanıyorum.
Yaptım. Neden böyle bir sorun var düzeleceğinden emin misin?chrome://flags a gir ordan Choose ANGLE graphics backend open gl yaparsan düzelir sorunun
evet düzeliyor chrome bazlı browserlardaki problem malesef ayni sorun bendede vardi bu şekilde çözdüm
Tamam çok teşekkür ederim.evet düzeliyor chrome bazlı browserlardaki problem malesef ayni sorun bendede vardi bu şekilde çözdüm
<Pardon knk bi yandan oyun oynuyodum tam okumamışım cümleyiVideoyu full ekranda izlerken böyle bir şeyin olmamasını veya bir oyunda da böyle bir şeyin olmamasını es geçme. Bu ne değişik bir problem?
Bu konuyla ne alakası var dostum. Hazırdan yardım almaya çalışma kendi konunu aç.Benim de Operada takılırken sol üst taraf kare şeklinde bir beyazlık oluşup gidiyor ben de çözemedim sorunun ne olduğunu. Bir aralar pcyi açtığımda ekranın orta kısımlarında beyaz çizgiler oluşuyordu galiba ekran kartımda sorun var bilmiyorum.