Neler Yeni

Ekranda ufak bir şişlik var

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Arkadaşlar merhaba, monitörümü bu ocakta aldım. Birkaç ay önce fotoğraftaki gibi bir şey oldu bende herhalde su veya şeker damlası gibi bir şeydir dedim ve umursamadım fakat hiçbir türlü geçmiyor yani bir kalıntı değil ekran şişmiş sanırım. Sizce bu sorun benden kaynaklı mı ? ekran herhangi bir darbe falan almadı veya aşırı ısınmadı hiçbir zaman, sizce garanti kabul eder mi garantisi devam ediyor ? Samsung Odyysey G3

Ekler

• resim_2023-09-13_011156973.png
    resim_2023-09-13_011156973.png
    102.5 KB · Hit: 60
  • Ekran görüntüsü 2023-09-13 011034.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-13 011034.png
    215.7 KB · Hit: 59

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,547
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kendi kendine böyle bir şey olma olasılığı milyonda birdir falan herhalde. Evden biri falan olabilir mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar merhaba, monitörümü bu ocakta aldım. Birkaç ay önce fotoğraftaki gibi bir şey oldu bende herhalde su veya şeker damlası gibi bir şeydir dedim ve umursamadım fakat hiçbir türlü geçmiyor yani bir kalıntı değil ekran şişmiş sanırım. Sizce bu sorun benden kaynaklı mı ? ekran herhangi bir darbe falan almadı veya aşırı ısınmadı hiçbir zaman, sizce garanti kabul eder mi garantisi devam ediyor ? Samsung Odyysey G3
Benim monitörde de damla tarzı bazen oluyor ama tırnakla hafif sürtünce geçiyor. Emin olmamakla birlikte masada gazoz vs içtiğim zamanlar sıçrantı olduğunu düşünüyorum.

Kalıntı olmadığına emin misiniz? Gözlük bezi / peçete / alkollü ekran silme mendili tarzı bir şey kullanarak tırnakla üzerinden geçmeyi bi deneyebilirsiniz.

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim monitörde de damla tarzı bazen oluyor ama tırnakla hafif sürtünce geçiyor. Emin olmamakla birlikte masada gazoz vs içtiğim zamanlar sıçrantı olduğunu düşünüyorum.

Kalıntı olmadığına emin misiniz? Gözlük bezi / peçete / alkollü ekran silme mendili tarzı bir şey kullanarak tırnakla üzerinden geçmeyi bi deneyebilirsiniz.
Kalıntı olsa bile tırnağımla kaldıramıyorum resmen, daha fazla zorlarsam zarar görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kendine böyle bir şey olma olasılığı milyonda birdir falan herhalde. Evden biri falan olabilir mi?
İmkansız evde odama kimse girmez girse de masaya yaklaşmaz.

Senerr

80+ Bronze
Bu bence kullanıcı hatası aynı modeli kullanmama rağmen bende böyle bir sorun çıkmadı ya da ben çok şanslıyım sorunsuz bir modeli aldım. Monitörümü çok fazla silerim mesela. Eğer kola gibi bir şey damlattıysanız arkadaşların dediği gibi yapışır kalır orada. Monitörlerde böyle kendi kendine bir şey çıkması milyonda bir ihtimal gibi geliyor bana özellikle aldıktan bir süre sonra kendi kendine çıktıysa. İsterseniz garantisine götürebilirsiniz onlar neden olduğunu çözer. Fişini çekin ve bezle bastıra bastıra silin çıkmıyorsa zorlamayın elinizde kalır çünkü ince bir monitör garantiye doğru.

Son düzenleme:

emiliano

80+ Bronze
aynı mönitörden var hep anama sildiririm ekranı toz beziyle ufacık bir çizik bile olmaz seninki kullanıcı hatası uhu felan damlatmış olmayasın ekrana

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masamda herhangi bir yapıştırıcı veya şerbetli asitli şeyler olmadı fakat sanırım direkt garantiye yollayıp ne olduğunu öğreneceğim.

Top Bottom