EKRANI İYİ LAPTOP ÖNERİSİ

profestur

80+
Reaksiyon skoru
20
ofis işleri ve maç film dizi izlemek için laptop arıyorum ortalama 40 45 k civarı bütçe ayırabilirim en önemli kriterim ekranının macbooklar gibi kaliteli olması önerilerinize açığım

Biraz daha buyuk ekranli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming tipi istersen Acer Nitro 16 larin ekranları iyidir Ama suanki saticilarin hepsi supheli satiiclar sana kalmis

niye macbook almıyon ki o zaman
Windows kullanmak istiyorum hocam o yüzden

Vivo

Biraz daha buyuk ekranli

Gaming tipi istersen Acer Nitro 16 larin ekranları iyidir Ama suanki saticilarin hepsi supheli satiiclar sana kalmis
s14 ile huaweinin işlemcisi arasında kullanımda farkedilcek bir durum var mı

Windows kullanmak istiyorum hocam o yüzden

Vivo

s14 ile huaweinin işlemcisi arasında kullanımda farkedilcek bir durum var mı
Huaweideki işlemci intelin yeni U serisi işlemcisi. Artık i yerine U serisi devam ediyor. 15. nesil olarak düşünebilirsin. Huaweiyi kullanma fırsatım oldu. Ekranı macbook ile eşdeğer diyebilirim cam gibi görüntüsü var. Kendinden windows olması da ekstra avantaj. Pili yine aynı şekilde çok uzun süre gidiyor. Gayet stabil cihaz tavsiye ederim.

Benim aldığım model u5 modeli yani i5. Vatanda 35 bin tl linki bırakıyorum aşağıya

Dipnot: Eklemeyi unutmuşum ekranı da dokunmatik huaweinin. 360 derece dönmüyor ama tam tablet modunda kullanılamıyor yani

Huaweinin kendi sitesinde u7 olan modeli 45 bin tl. Ürün sayfasında 1500 tl lik kupon var 43500 tl ye geliyor bir de mouse hediyesiyle 3 ay vade farksız taksit var

Huaweideki işlemci intelin yeni U serisi işlemcisi. Artık i yerine U serisi devam ediyor. 15. nesil olarak düşünebilirsin. Huaweiyi kullanma fırsatım oldu. Ekranı macbook ile eşdeğer diyebilirim cam gibi görüntüsü var. Kendinden windows olması da ekstra avantaj. Pili yine aynı şekilde çok uzun süre gidiyor. Gayet stabil cihaz tavsiye ederim.

Benim aldığım model u5 modeli yani i5. Vatanda 35 bin tl linki bırakıyorum aşağıya

Dipnot: Eklemeyi unutmuşum ekranı da dokunmatik huaweinin. 360 derece dönmüyor ama tam tablet modunda kullanılamıyor yani

Huaweinin kendi sitesinde u7 olan modeli 45 bin tl. Ürün sayfasında 1500 tl lik kupon var 43500 tl ye geliyor bir de mouse hediyesiyle 3 ay vade farksız taksit var

Nakit alacağım da aradaki 10 k farka değer mi sizce oyun vb icin masaüstü sistemim var zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,765
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri