niye macbook almıyon ki o zamanofis işleri ve maç film dizi izlemek için laptop arıyorum ortalama 40 45 k civarı bütçe ayırabilirim en önemli kriterim ekranının macbooklar gibi kaliteli olması önerilerinize açığım
Windows kullanmak istiyorum hocam o yüzdenniye macbook almıyon ki o zaman
s14 ile huaweinin işlemcisi arasında kullanımda farkedilcek bir durum var mı![]()
Huawei MateBook 14 2024 (U7-155H/16GB/1TB) Ultrabook
Huawei MateBook 14 2024 (U7-155H/16GB/1TB) Ultrabook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus Vivobook S14 OLED S5406SA-QD204W Ultrabook
Asus Vivobook S14 OLED S5406SA-QD204W Ultrabook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Biraz daha buyuk ekranli
![]()
Asus Vivobook S15 OLED S5506MA-MA015W Ultrabook
Asus Vivobook S15 OLED S5506MA-MA015W Ultrabook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gaming tipi istersen Acer Nitro 16 larin ekranları iyidir Ama suanki saticilarin hepsi supheli satiiclar sana kalmis
Huaweideki işlemci intelin yeni U serisi işlemcisi. Artık i yerine U serisi devam ediyor. 15. nesil olarak düşünebilirsin. Huaweiyi kullanma fırsatım oldu. Ekranı macbook ile eşdeğer diyebilirim cam gibi görüntüsü var. Kendinden windows olması da ekstra avantaj. Pili yine aynı şekilde çok uzun süre gidiyor. Gayet stabil cihaz tavsiye ederim.Windows kullanmak istiyorum hocam o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vivo
s14 ile huaweinin işlemcisi arasında kullanımda farkedilcek bir durum var mı
Nakit alacağım da aradaki 10 k farka değer mi sizce oyun vb icin masaüstü sistemim var zatenHuaweideki işlemci intelin yeni U serisi işlemcisi. Artık i yerine U serisi devam ediyor. 15. nesil olarak düşünebilirsin. Huaweiyi kullanma fırsatım oldu. Ekranı macbook ile eşdeğer diyebilirim cam gibi görüntüsü var. Kendinden windows olması da ekstra avantaj. Pili yine aynı şekilde çok uzun süre gidiyor. Gayet stabil cihaz tavsiye ederim.
Benim aldığım model u5 modeli yani i5. Vatanda 35 bin tl linki bırakıyorum aşağıya
Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Huawei Matebook 14 Core Ultra 5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dipnot: Eklemeyi unutmuşum ekranı da dokunmatik huaweinin. 360 derece dönmüyor ama tam tablet modunda kullanılamıyor yani
Huaweinin kendi sitesinde u7 olan modeli 45 bin tl. Ürün sayfasında 1500 tl lik kupon var 43500 tl ye geliyor bir de mouse hediyesiyle 3 ay vade farksız taksit var
HUAWEI MateBook 14 U7 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
HUAWEI MateBook 14 U7 2024 laptop: Ultra yüksek performanslı Intel Core Ultra işlemci, ince ve şık tasarım, 2.8K OLED dokunmatik ekran ile üretkenliğinizi zirveye taşıyın. Şimdi satın alın!consumer.huawei.com
Oyun vs oynamayacaksan hiç gerek yok. Ultra 5 de gayet performanslı bir işlemci rahatlıkla her türlü işi halledersinNakit alacağım da aradaki 10 k farka değer mi sizce oyun vb icin masaüstü sistemim var zaten