Ekranı kırık monitör alınır mı?

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar ikinci sitelerinden birinde gezerken bir monitör gördüm 2K 144Hz 1ms Curved bir monitör fiyatı da 500TL bana da ekran lazımdı ekranın sağ köşesi kırık yani 5/1"lik kısım ama fiyatı güzel sizce alınır mı? Bana uygun geldi oyun oynamak için değil de programlar üzerinde çalışirken 3. ekran olarak en sağ tarafta kullanmayı düşündüm.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-12-27 at 17.30.25.jpeg
    WhatsApp Image 2022-12-27 at 17.30.25.jpeg
    184.9 KB · Hit: 194
Arkadaşlar ikinci sitelerinden birinde gezerken bir monitör gördüm 2K 144Hz 1ms Curved bir monitör fiyatı da 500TL bana da ekran lazımdı ekranın sağ köşesi kırık yani 5/1"lik kısım ama fiyatı güzel sizce alınır mı? Bana uygun geldi oyun oynamak için değil de programlar üzerinde çalışirken 3. ekran olarak en sağ tarafta kullanmayı düşündüm.
valla panel bile taktırırsın buna televizyoncuda ucuz yollu bir şey olsun dersen mantıklı ama ürün kırık usta bunu 2 kere düşün bu halde kullanılmaz..

3. Ekran olarak alınabilir. 50-100 daha düşse daha da iyi olur.

panel değişimleri çok maliyetli ben olsam almam görüntü kirliliği

Biraz daha indirirse 3. ekran olarak kullanılabilir gibi ama ennihayetinde kırık hocam karar sizin. O kırık kısmı benim için önemli değil estetikliğin bi önemi yok beni rahatsız etmez diyorsanız o fiyatın üstüne az daha indirim yapabilirseniz alınabilir

Kullanmazsın knk paneli kırık hiçbir cihaz alınmaz. O ekran öyle de kalmıyor. Daha kötüye gidiyo

Emin misiniz hocam daha kötüye gittiğinden.
Evet eminim. En ufak temasta hasar artıyor. Çok panel kırdım. Halihazırda elimde 2 tane paneli kırık laptop var. Kırık panellere temas edilmemesi lazım. En ufak temasta kötüye gidiyor. Bir de kullanılmaz yani. Ne amaçla olursa olsun. Sağ tarafta bir yere basmanız gerektiğinde sinir harbi yaşıyosunuz.

yanlış bilgi olmasın ama yazılım ile kırık olan yeri siyah ekran yapabiliyosun sanırım o tarz bi şey hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanmazsın knk paneli kırık hiçbir cihaz alınmaz. O ekran öyle de kalmıyor. Daha kötüye gidiyo
doğru bu arada bizimde televizyon kırılmıştı başta çok sorun değildi ama sonra çok kötü oldu

Evet eminim. En ufak temasta hasar artıyor. Çok panel kırdım. Halihazırda elimde 2 tane paneli kırık laptop var. Kırık panellere temas edilmemesi lazım. En ufak temasta kötüye gidiyor. Bir de kullanılmaz yani. Ne amaçla olursa olsun. Sağ tarafta bir yere basmanız gerektiğinde sinir harbi yaşıyosunuz.
anladım sağ olun.

Hiç bu topa girme bence. Kargoda gelirken hafif darbe alsa o kısım daha da artmış bir şekilde gelebilir.

Geri