Bu monitör alınır mı?

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
monitör bu bana fiyatı çok uygun geldi normalde bu kadar bütçem yok ve bu kadar yüksek hz değeri çok da umrumda değil.
Monitör almayı düşünüyorum bütçem 5k civarı youtubede bu monitörün incelemesini gördüm ve renkleri güzel yansıttığını söylüyordu üstüne bir de 280 hz alınır mı başka öneriniz var mı eğer şiddetle tavsiye etttiğiniz bir monitör olursa maksimum 6.5-7k civarına çıkabilirim.

monitör bu bana fiyatı çok uygun geldi normalde bu kadar bütçem yok ve bu kadar yüksek hz değeri çok da umrumda değil.
Monitör almayı düşünüyorum bütçem 5k civarı youtubede bu monitörün incelemesini gördüm ve renkleri güzel yansıttığını söylüyordu üstüne bir de 280 hz alınır mı başka öneriniz var mı eğer şiddetle tavsiye etttiğiniz bir monitör olursa maksimum 6.5-7k civarına çıkabilirim.
Bu fiyatın üstüne 500 civarı koysan 2k alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 inç istemiyorum hocam 25 te bile tereddüt ediyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynamak için alacağım.

Bir de hocam konudan bağımsız valorant oynuyor musunuz? Oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz? Bende de düz 5600 var ama anakartım kötü monitör için yeter mi bilemiyorum ama dediğim gibi fiyatı sanki uygun gibi şimdilik 165hz de kullansam bile ilerleyen zamanda 240a geçebilirim.

27 inç istemiyorum hocam 25 te bile tereddüt ediyorum hem fps hem hikayeli oyunlar oynamak için alacağım.

Bir de hocam konudan bağımsız valorant oynuyor musunuz? Oynuyorsanız kaç fps alıyorsunuz? Bende de düz 5600 var ama anakartım kötü monitör için yeter mi bilemiyorum ama dediğim gibi fiyatı sanki uygun gibi şimdilik 165hz de kullansam bile ilerleyen zamanda 240a geçebilirim.
Hikayeli oyun oynuyorsan ağırlıklık 2k daha iyi olacaktır eğer sisteminde uygunsa ama 1080p diyorsan bunuda değerlendirebilirsin https://www.itopya.com/msi-245-mag-...ywPslewAYgcHD4ONK3W8QFxceYz0ZudLWDPVYhrL50.Bu

2k isterdim hocam ama 27 inç fazla büyük hikayeli oyunlar için ps de kullanabilirim o yüzden renkleri iyi yansıtması beni tatmin edecektir. Bu attığınız 24.5 inç msi nasıldır renkler konusunda?
2sininde iyi olduğu yönler var , benim görüşüm aradaki 2.5 3k ya değer mi o tartışılabilir ama bence msida gayet sizi tatmin edecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,467
Üyeler
183,433
Son üye
redboxer82
Geri