denedim yine aynı oluyor. oyun oynarken, ekran açtığımda vb. çoğu zaman oluyorekran kartını resetle istersen : win shift ctrl b aynı anda bas istersen ama çok yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 kere yap
aynısını yapmıştım pcyi yenileyince mi ne çözülmüştü ya da internettenSayfa veya sekme değiştirdiğimde böyle oluyor, mouseyi götürdüğüm yerler açılıyor geri kalanı donmuş şekilde kalıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı 9070XT
nerden bakabilirim?Donanım hızlandırma açık mı?
Hocam ben ekran kartı çıkarmayı vb bilmiyorum. bir de çok sıkışık zamanında yanlışlıkla anakartı küçük aldığım için. çıkartırsam geri çıkaramıyabilirim.Ekran kartını bi söküp geri takmayı dene. Farklı porttan görüntü almayı dene bir de.
Adam zaten bulamadığı için konu açmış araştır ne yahu?araştır
Tarayıcı ayarların bakabilirsin ayrıca Windows'ta ve tarayıcı dışındaki bazı uygulamalarda da donanım hızlandırma ayarı var. Onlar için de kullandığın uygulamaların ayarlar bölümünü kurcala. Windows'takini sistem>ekran>grafikler menüsünden kapatıyorsun.nerden bakabilirim?
Tarayıcı ayarların bakabilirsin ayrıca Windows'ta ve tarayıcı dışındaki bazı uygulamalarda da donanım hızlandırma ayarı var. Onlar için de kullandığın uygulamaların ayarlar bölümünü kurcala. Windows'takini sistem>ekran>grafikler menüsünden kapatıyorsun.
bende anlamadım ne demek istediğini, bilgili birine benziyor.Adam zaten bulamadığı için konu açmış araştır ne yahu?