Neler Yeni

ekranım gidip geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
merhabalar 3090 sahibiyim kartım sorunsuz çalışıyor yük altında problem çıkmıyor furmark testi yaptım hatta ama arada ekranım 2-3 saniye siyah olup geliyor yükle bi alakası yok az önce sadece opera açıkken oldu oyunda da oluyordu lol oynaarken ama kart belki %20 kullanılıyor HDMI tak çıkar yaptığımda sorun düzeliyor 1-2 gün sonra tekrar oluyor sebebi ekran kartı olabilir mi yoksa dp veya farklı bi hdmi mı denemeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

nadiren oluyor bu arada düzenli bi aralığı yok

merhabalar 3090 sahibiyim kartım sorunsuz çalışıyor yük altında problem çıkmıyor furmark testi yaptım hatta ama arada ekranım 2-3 saniye siyah olup geliyor yükle bi alakası yok az önce sadece opera açıkken oldu oyunda da oluyordu lol oynaarken ama kart belki %20 kullanılıyor HDMI tak çıkar yaptığımda sorun düzeliyor 1-2 gün sonra tekrar oluyor sebebi ekran kartı olabilir mi yoksa dp veya farklı bi hdmi mı denemeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

nadiren oluyor bu arada düzenli bi aralığı yok
Dp kablosu alıp denemelisin hocam marka olarak ugreen öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dp kablosu alıp denemelisin hocam marka olarak ugreen öneririm
hocam tv ye bağladım aynı hdmi ile tv de yaklaşık 15 dk furmark yaptım 10-15 daakika gezindim pc de sorun çıkmadı tekrar monitöre bğaladım şu an farklı porttan deniyorum saanırım ekran kartımla ilgili değil (amin)

Top Bottom