Neler Yeni

RX 6600 ekran gidip geliyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Geçen hafta bilgisayar aldım toplu bir şekilde ve oyun indirdim mesela köle girince 1 2 el sonra ekran gidiyo geliyorum siyah olup geri geliyor saniyelik bazen 3 4 saniye siyah kalıyor arda 1 2 sefer oluyor bazen bazen 1 kere oluyor ve menü tuşuna basınca menü ekranıyla birlikte ekrnada geliyor veya kabloyu çıkarıp takınca da düzeliyor siyahlık monitörü arkadaşımdan ödünç aldım 2010 model Galiba phillips 193w eski bişey beyaz 60 hz monitördenmidir acaba oyunlarda yüksek fps alıyorum acaba ondan mı yoksa ekran kartimda mi sıkıntı var bilemiyorum servise söyledim gönderin dediler çok uğraştırıcı olacağı için pekte istemiyorum monitörden kaynaklanabilir belki
Sistem özellikleri :

AMD Radeon RX 6600
Prime H510m e
İntel i5 11400f
G skill 3200 MHz 2x8
Kioxia 500 GB M2 ssd
HDMI to VGA kablosu kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lol e girince yazacaktım
aynısını yaşıyordum eski lg televizyon monitörüm vardı onda oluyordu dönüştürücüyle kullanırken anlık siyah ekran olup geri geliyordu dvı dönüştürücüsüyle kullanırken sonra viewsonic monitöre geçtim ve kabloyu değiştim hdmı yaptım sorunum düzeldi(dönüştürücüyü bilgisayarcı bedava hediye etmişti yan plastikleri yamuk yumuktu zaten)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa yıldırım
Aynen oldu. Hatta şunun gibi ama renklisi değil mi?
Evet biraz daha beyazdı
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısını yaşıyordum eski lg televizyon monitörüm vardı onda oluyordu dönüştürücüyle kullanırken anlık siyah ekran olup geri geliyordu dvı dönüştürücüsüyle kullanırken sonra viewsonic monitöre geçtim ve kabloyu değiştim hdmı yaptım sorunum düzeldi(dönüştürücüyü bilgisayarcı bedava hediye etmişti yan plastikleri yamuk yumuktu zaten)
Teşekkür ederim sanırım sorunum kablo veya monitör tarafında

Top Bottom