Neler Yeni

Ekranıma görüntü gelmiyor!

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dostlar harddisk bağlıydı ama çalışmıyordu bayağı eski harddisk kablosu bozuktur deyip yeni bir kabblo ile bağladım yine görmedi sistem bende bağlantı kablosunu çıkarttım sistem açılmıyor windows ssdye kurulu ekrana görüntı alamıyorum ama mouse klavye ve kulaklığın ışıkları geldi vga dönüştürücü ile kullanıyorum kablo sağlam ekrana görüntü alamıyorum ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar tv ye bağladım yine görüntü gelmedi yardım edin lütfen

Son düzenleme:

Buğrahan Mert

80+ Silver
ekran kartında sorun olabilir çıkartıp anakarttaki yere bağla öyle dene en kötü böyle bir sorun avrdır bence

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostlar harddisk bağlıydı ama çalışmıyordu bayağı eski harddisk kablosu bozuktur deyip yeni bir kabblo ile bağladım yine görmedi sistem bende bağlantı kablosunu çıkarttım sistem açılmıyor windows ssdye kurulu ekrana görüntı alamıyorum ama mouse klavye ve kulaklığın ışıkları geldi vga dönüştürücü ile kullanıyorum kablo sağlam ekrana görüntü alamıyorum ne yapmam lazım

Ramler kaça kaç 2x8 mi ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramler kaça kaç 2x8 mi ?
Evet şuana kadar sorunsuzdu hardisk bağlıydı ama çalışmıyordu ona başkakablo takayım dedim anakarta temas etmiyorum ellerim ıslak değildi

ekran kartında sorun olabilir çıkartıp anakarttaki yere bağla öyle dene en kötü böyle bir sorun avrdır bence
Dostum dahili grafik birimi yok işlemcimde anakart a bağlarsam işlemcide olması gerek grafik birimi çalışmaz mı?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Evet şuana kadar sorunsuzdu hardisk bağlıydı ama çalışmıyordu ona başkakablo takayım dedim anakarta temas etmiyorum ellerim ıslak değildi

Dostum dahili grafik birimi yok işlemcimde anakart a bağlarsam işlemcide olması gerek grafik birimi çalışmaz mı?
Ramleri tek tek 2 slotta da dene bakalım.herhangi 1 rami 1.slota tak 2sinide 1. slotta dene olmazsa ikisini de aynı şekilde 2.slotta dene

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ramleri tek tek 2 slotta da dene bakalım.herhangi 1 rami 1.slota tak 2sinide 1. slotta dene olmazsa ikisini de aynı şekilde 2.slotta dene
Galiba 1. Ram slotuna ulaşamıyorum hediye gelen soğutucu engelliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ

ekran kartının güç kablolarını kontrol etmeyi dene

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hemen

Hangi kabloları hdmi ise tv de kullandım bu psu dan güç alan 8 pinlik şeyi çıkartıp tekrar takacağım ama 8pnlik kablo takılı değilken bile fanları dönüyoor

Çalıştı şimdi kapatıp tekrar diğer rami takacağım

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hemen

Hangi kabloları hdmi ise tv de kullandım bu psu dan güç alan 8 pinlik şeyi çıkartıp tekrar takacağım ama 8pnlik kablo takılı değilken bile fanları dönüyoor

Çalıştı şimdi kapatıp tekrar diğer rami takacağım
İşte Atakan baba bu yüzden forumda çalışır tabi ram görüntü gelmezse direk etiket basın @6n_adam :D

Slotu fön makinesi ile temizlerseniz daha iyi olacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,664
Üyeler
167,177
Son üye
truoity
Top Bottom