Neler Yeni

Pc açılıyor ekrana görüntü gelmiyor Yardım!!!

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ramleri çıkar tak yaparken iyi yerine sokamamış olabilir miyim acaba?
o da olabilir. Tekrardan sök tak yapmayı deneyebilirsin ramleri teker teker farklı slotlara takmayı deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
kabloda ve veya monitörde sıkıntı olabilir mi ? kabloda temassızlık, kopukluk olduğu zamanda benzer bir durum ile karşılaşabilirsin
Hocam Montiörü yeni aldım 2k 165 hz bir monitör. Normalde rx6600 xt 2k için alınan bir ekran kartı değil, gereğinden fazla zorlandığından falan olabilir mi?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam Montiörü yeni aldım 2k 165 hz bir monitör. Normalde rx6600 xt 2k için alınan bir ekran kartı değil, gereğinden fazla zorlandığından falan olabilir mi?
yok hocam onunla alakası yok. Kabloda veya monitörde sıkıntı olabilir varsa televizyon vs. bağlamayı dene bilgisayarı görüntü alabilecek misin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
yok hocam onunla alakası yok. Kabloda veya monitörde sıkıntı olabilir varsa televizyon vs. bağlamayı dene bilgisayarı görüntü alabilecek misin.
Şimdi televizyonda başka bir hdmi kablosu ile açmayı denedim sonuç yok.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Şimdi televizyonda başka bir hdmi kablosu ile açmayı denedim sonuç yok.
demekki sorun kabloda veya monitörde değil. İşlemcide sorun olabilir ramlerde sorun olabilir anakartta sorun olabilir. Ramler en kolayı teker teker farklı slotlarda çalıştırarak dene olmazsa işlemciyi sök pinlerini vs. kontrol et yamukluk var mı diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
demekki sorun kabloda veya monitörde değil. İşlemcide sorun olabilir ramlerde sorun olabilir anakartta sorun olabilir. Ramler en kolayı teker teker farklı slotlarda çalıştırarak dene olmazsa işlemciyi sök pinlerini vs. kontrol et yamukluk var mı diye.
Ramlarin yerlerinimi değiştireyim, yoksa tek ram tek ram takıp mı deneyeyim anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce hiç işlemci sökmedim ama sakatlık çıkmasın?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ramlarin yerlerinimi değiştireyim, yoksa tek ram tek ram takıp mı deneyeyim anlamadım?
tek tek ramleri dene. önce 1 tane rami her slotta dene olmazsa diğer rami tek tek tüm slotlarda dene. Yine olmazsa işlemciyi kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
tek tek ramleri dene. önce 1 tane rami her slotta dene olmazsa diğer rami tek tek tüm slotlarda dene. Yine olmazsa işlemciyi kontrol et
Hocam ramlerin yerlerini değiştirdim, her rami teker teker farklı slotlarda denedim yine bir şey değişmedi.

İşlemcinin neresini kontrol edeceğim tam olarak?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam ramlerin yerlerini değiştirdim, her rami teker teker farklı slotlarda denedim yine bir şey değişmedi.
işlemciyi dikkatlice zorlamadan söküp pinlerini kontrol et.

İşlemcinin neresini kontrol edeceğim tam olarak?
işlemcinin alt kısmında pinler oluyor işlemcide yoksa anakartın üzerindeki pinleri kontrol et. yamukluk vs. olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Emre Orhan
işlemciyi dikkatlice zorlamadan söküp pinlerini kontrol et.

işlemcinin alt kısmında pinler oluyor işlemcide yoksa anakartın üzerindeki pinleri kontrol et. yamukluk vs. olmasın
Hocam şu resimdeki vidalardan 4 tane var ve çıkarılması zor şeyler. Nasıl çıkartacağım hakkında bilgim yok.

Ekler

• IMG_20230607_235938.jpg
    IMG_20230607_235938.jpg
    3.2 MB · Hit: 33

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
alttaki büyük vidaları sökmen gerekiyor soğutucuyu çıkartmak için.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Önce büyüklerimi sökeyim yani
küçükvidalar fan'ı soğutucu bloğuna sabitliyor onları sökmesen bile olur. Büyük olanlarda çok sıkılmadıysa elinle sökebiliyor olman lazım. Onları söktüğünde kaldırabilirsin.

Top Bottom